Reactia de necrezut a ELEVEI de bani gata din Braila dupa ce povestile sale sexuale au ajuns in presa

Publicat in National 03 Aprilie 2014 3655 ori
Google+ WhatsApp
Reactia de necrezut a ELEVEI de bani gata din Braila dupa ce povestile sale sexuale au ajuns in presa
Reactia de necrezut a ELEVEI de bani gata din Braila dupa ce povestile sale sexuale au ajuns in presa

Raluca Nicoleta Dewald, elevă în clasa a X-a la Colegiul "Nicolae Balcescu", a fost implicată într-un adevărat scandal după ce presa brăileană a atras atenţia asupra textelor pe care minora le publică pe blog. Astfel, ea a scris numeroase poveşti cu scene explicite de sex, vorbind despre consumul de alcool şi de droguri. Cu toate acestea, ulterior ea a recunoscut că totul este doar ficţiune.

 

 


Cu toate că are 16 ani, eleva din Brăila a reuşit să impresioneze o ţară cu poveştile sale erotice extrem de explicite pe care le-a scris pe blogul personal. După ce a ajuns în atenţia presei tânăra a schimbat adresa site-ului, acesta putând fi accesat la muchmoreprecious.wordpress.com. În acelaşi timp, ea şi-a închis contul de Facebook.

Mai mult, ea a oferit un interviu pentru DC News, unde a vorbit despre literatură şi planurile sale de viitor.

 

"Am blogul din vară, luna iulie mai precis. L-am deschis din curiozitatea de a experimenta bloggingul și de a vedea cum este să deții un blog. Inițial nu eram hotărâtă ce să public. Sunt o persoană sinceră și îmi place să spun lucrurilor pe nume în viață. Lumea știe numai să pună etichete. În ziua de azi, cu toată prostia și invidia celorlalți este greu să zici ceva despre viața ta personală, să fii sincer, să fii tu. Asta se întâmplă și mereu așa va fi. Sincer, nu mă interesează prea mult ce se spune. Lumea știe să comenteze fără să cunoască și nu o să se oprească niciodată", a spus ea. 

 

Vorbind despre poveştile sale erotice, ea a ţinut să precizeze că este vorba de ficţiune. Mai mult, ea spune că nu a consumat niciodată droguri. Vorbind de planurile de viitor, Raluca Dewald spune că va continua să scrie şi după terminarea liceului doreşte să urmeze cursurile unei facultăţi din Marea Britanie.

 

"Eu am scris ficțiune. Nu am scris despre viața mea personală sau cel puțin nu în articolele care au apărut. Este vorba despre imaginație, nu întâmplări reale sau personaje reale. Doar ficțiune. Nu am luat niciodată droguri. Sunt împotrivă. Vreau să continui pasiunea pentru bloguit. Nu mă gândesc să-mi închid blogul. Mai ales acum când a stârnit reacții pozitive, cu ajutorul presei. Am mai mulți cititori și mulți dintre ei mă încurajează. Vreau să merg la facultate în Anglia. Aș vrea să merg la London School of Busines", a încheiat Raluca Nicoleta DeWald.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.