Soliștii trupei 3rei Sud Est s-au REUNIT, dar sunt tot CERTAȚI! DETALII INCREDIBILE

Publicat in National 01 Aprilie 2014 508 ori
Google+ WhatsApp
Soliștii trupei 3rei Sud Est s-au REUNIT, dar sunt tot CERTAȚI! DETALII INCREDIBILE
Soliștii trupei 3rei Sud Est s-au REUNIT, dar sunt tot CERTAȚI! DETALII INCREDIBILE

 

 

Fanii trupei 3rei Sud Est au ţopăit de bucurie când au aflat că cei trei solişti revin pe scenă, în aceeaşi formulă, într-un spectacol grandios, programat pe 9 mai, la Sala Palatului. Numai că relaţiile dintre Mihai, Laurenţiu şi Viorel s-au răcit vizibil în cei şapte ani de la despărţire şi d-abia comunică la repetiţii. Ba chiar au ajuns să regrete că şi-au dat acceptul să se reunească într-un moment de slăbiciune şi de nostalgie.

 

Afişele cu mult trâmbiţatul spectacol din luna mai sunt lipite pe toţi stâlpii şi pe toate gardurile din Bucureşti, organizatorii fiind convinşi că Sala Palatului, care dispune de peste 4.000 de locuri, se va umple în ziua de 9 mai.

 

Fanii trupei au dat deja buluc să prindă un loc în sală, pentru a fredona alături de Mihai Budeanu, de Laurenţiu Duţă şi de Viorel Şipoş cele peste 30 de piese, printre care şi “Amintirile mă chinuiesc”, care au fost ani la rând în topurile muzicale. Însă, în spatele cortinei, se întâmplă lucruri destul de grave.

 

Cândva buni prieteni, soliştii se confruntă acum cu serioase probleme de comunicare. De pildă, Mihai nu vorbeşte mai deloc cu Laurenţiu, ignorându-l, ba chiar îşi roagă impresarul să-i caute şi concerte solo, căci n-are de gând să continue, pe termen lung, această colaborare.

 

Viorel încearcă să-i împace pe Laur şi pe Mihai

 

Viorel, mai prietenos din fire, se străduieşte să-i împace pe cei doi colegi, pentru că altfel nu vor putea să se prezinte în faţa admiratorilor cu un show de calitate.

 

Chiar şi organizatorii spectacolului de la Casa de discuri, care a păstorit, de-a lungul anilor, activitatea formaţiei, simt că nu au avut o idee prea bună ca să-i reunească, fiind martori la atmosfera apăsătoare de la repetiţii.

 

Că le convine sau nu, Mihai, Laurenţiu şi Viorel trebuie să respecte acest contract, pentru că la mijloc e vorba şi despre onorariile lor, deloc de neglijat.

 

Cu noul lor single “Emoţii“, artiştii speră să recucerească inimile fanilor, mai ales că au pregătit şi un videoclip romantic. În imagini îi regăsim pe membrii trupei alături de divele Elena Gheorghe şi Andreea Bănică, dar şi de un band live.

 

Nouă ani s-au avut ca fraţii!

 

Trupa 3rei Sud Est s-a înfiinţat în 1998 şi, în cei 9 ani de carieră, membrii ei au câştigat sute de mii de euro, pentru că au avut mare căutare pe piaţa muzicală.

 

Supranumiţi “regii muzicii dance”, aceştia au stabilit adevărate recorduri în materie de vânzări, greu de atins chiar şi în prezent.

 

Multă vreme, Mihai, Laurenţiu şi Viorel s-au înţeles de minune, ba chiar au mâncat, prin lungile şi obositoarele turnee, din aceeaşi traistă. Relaţia dintre ei a început să scârţâie în 2007, când de altfel şi-au şi anunţat separarea.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.