"O are mică, dar cu ea ridică!" Adi Minune face senzaţie cu fotografia asta!

Publicat in National 31 Martie 2014 935 ori
Google+ WhatsApp
"O are mică, dar cu ea ridică!" Adi Minune face senzaţie cu fotografia asta!
"O are mică, dar cu ea ridică!" Adi Minune face senzaţie cu fotografia asta!

Credeai că nu l-ai putea vedea niciodată astfel, însă te-ai înşelat! Adi Minune dărâmă toate miturile şi îţi arată la ce se pricepe el cel mai bine!

 

 

"Buturuga mică, doboară carul mare" este o veche vorbă din popor care i se aplică de minune manelistului Adi Minune. Statura sa nu i-a stat niciodată în cale, pentru a obţine şi a se bucura de lucrurile care îl fac fericit. Cu toate asta, la o astfel de ipostază, nu te-ai fi aşteptat niciodată!

 

 

 

Adi Minune s-a aventurat la o partidă de skandenberg şi se pare că îi face faţă faţă cu brio. Mâna lui, vizibil mai mică decât cea a adversarului său, nu a stat în calea ambiţiei manelistului şi a chefului său de distracţie!

 

"Fă-i o cântare şi sigur o să se înmoaie", a fost sfatul prietenilor săi de pe Facebook, surprinşi plăcut de fotografie, de altfel.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.