Bianca şi Victor au trecut unul pe lângă altul fără să-şi dea seama: „Povestea noastră s-a încheiat!”

Publicat in National 31 Martie 2014 395 ori
Google+ WhatsApp
Bianca şi Victor au trecut unul pe lângă altul fără să-şi dea seama: „Povestea noastră s-a încheiat!”
Bianca şi Victor au trecut unul pe lângă altul fără să-şi dea seama: „Povestea noastră s-a încheiat!”

În urmă cu aproximativ o săptămână presa anunţa cu surle şi trâmbiţe împăcare lui Victor cu Bianca. Cei doi începuseră să se vadă şi, aşa cum spynews.ro a anunţat în exclusivitate, petrecuseră o noapte la munte împreună. Ultima de dragoste, întâia de război...

 

 

 

După escapada la munte, povestea lor a început să scârţâie din nou şi tot spynews.ro a anunţat că sunt iar în impas: aceleaşi reproşuri, aceleaşi gelozii a pus din nou capăt relaţiei lor. De data asta, se pare, definitiv, fără regrete şi socoteli neîncheiate! 

 

Şi s-au detaşat atât de tare de toate acestea încât, duminică seară, au fost protagoniştii unui episod total neaşteptat. Amândoi, fiecare cu gaşca lui de prieteni, au decis să vadă filmul „Noe”. Au ales chiar şi acelaşi mall, deci, acelaşi cinematograf. Doar ora a diferit, dar nu mult. Mai exact, Victor şi prietenul lui Bogdan Vlădău ieşeau din sală, cu 30 de secunde înainte ca Bianca şi amica Vica să intre. Practic, au trecut unul pe lângă altul şi habar nu au avut! Pentru prima oară de când s-au cunoscut, cei doi s-au ignorat involuntar, pentru că, niciunul nu a realizat că se află sub acelaşi acoperiş...

Contactată telefonic, Bianca s-a arătat foarte surprinsă de toată această situaţie însă, declaraţia ei o explică pe deplin: „Povestea noastră s-a încheiat!”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.