Idei de FARSE pentru 1 APRILIE: Cum să îţi surprinzi COLEGII sau PRIETENII cu o glumă de NEUITAT

Publicat in National 31 Martie 2014 5025 ori
Google+ WhatsApp
Idei de FARSE pentru 1 APRILIE: Cum să îţi surprinzi COLEGII sau PRIETENII cu o glumă de NEUITAT
Idei de FARSE pentru 1 APRILIE: Cum să îţi surprinzi COLEGII sau PRIETENII cu o glumă de NEUITAT

Ziua de 1 aprilie este la câteva ore distanţă şi farsele bune trebuie pregătite din timp. Galeria de mai jos prezintă cele mai amuzante farse care se pot face prietenilor sau colegilor de muncă.

 
 


Cele mai amuzante imagini cu farse de 1 aprilie sunt prezentate în galeria de mai jos. De la farse simple, până la glume complicate care necesită multă pregătire, ideile de mai jos se adresează tutuor.

 

 

 

Ziua Păcălelilor se apropie, iar cei mai mulţi dintre noi ne gândim deja la cum ne putem păcăli prietenii sau familia într-un mod inedit şi fără să dăm de bănuit.

 

Cele mai trăsnite PĂCĂLELI DE 1 APRILIE

 

1. Furişează-te seara în camera părinţilor sau a fraţilor şi fixează alarma ceasului cât mai devreme. Dacă vrei ca farsa să fie cât mai savuroasă, piteşte mai multe ceasuri prin diferite colţuri ale camerei, toate fixate la aceeaşi oră.

2. Adaugă colorant alimentar într-o cutie cu lapte. Nu este toxic şi îi va speria pe cei care vor vrea să-l consume.

3. Bagă vârfuri de chibrit într-o ţigară pe care strecoar-o în pachet. În momentul în care păcălitul va vrea să aprindă ţigara, aceasta va lua foc.

4. Pune în buzunarul unui prieten, fără să remarce, o bandă anti-furt. Când o să iasă din magazin o sa fie declanşată alarma.

5. Pune într-o pungă de chipsuri o lingură de boia iute şi o lingură de piper negru fin măcinat. Serveşte-ţi apoi prietenii şi urmăreşte-le reacţia.

6. Când un membru al familiei doarme îi pui în mână frişcă şi îl gâdili la nas, instinctiv va duce mâna să se scarpine şi îşi va umple faţa cu frişcă.

7. Scrie pe o foaie de hârtie mare "INVENTAR" şi lipeşte-o pe uşa unui magazin.

8. Înlocuieşte crema de corp a unei prietene cu maioneză sau ulei alimentar.

9. Cumpără o pereche de chiloţi de dama şi ascunde-o în maşina sau buzunarul iubitului. Prefă-te că dai întâmplător de ea şi fă-i un scandal monstru.

10. Tăiaţi o minge de fotbal şi în interiorul ei băgaţi un pietroi. Apoi puneţi mingea în mijlocul străzii şi rugaţi un trecător să îi dea un vânt. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office