Faţa Elenei de la Mandinga este DISTRUSĂ. A scăpat de ACNEE, dar a rămas cu CRATERE. VEZI CUM ARATĂ ACUM

Publicat in National 23 Martie 2014 2516 ori
Google+ WhatsApp
Faţa Elenei de la Mandinga este DISTRUSĂ. A scăpat de ACNEE, dar a rămas cu CRATERE. VEZI CUM ARATĂ ACUM
Faţa Elenei de la Mandinga este DISTRUSĂ. A scăpat de ACNEE, dar a rămas cu CRATERE. VEZI CUM ARATĂ ACUM

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, este aproape de depresie după problemele îngrozitoare pe care le-a avut cu tenul. Cântăreaţa a luat un stafilococ şi a dezvoltat o acnee de care cu greu a scăpat.

 

 

A umblat la multi medici, a urmat o groaza de tratamente, a facut analize, a incercat retete babesti si tot nu le-a dat de cap bubelor inestetice care o incomodau, scrie wowbiz.ro. Elena era extrem de afectata si a fost la un pas de depresie. Pana la urma, a mers la doctorul Kostas care a gasit solutia. Din pacate, ea a rămas cu cicatrice urate.

 

Medicul Kostas a linistit-o si i-a promis ca ii va rezolva problema medicala, doar ca e nevoie de rabdare. 

 

“La un moment dat, bubele mele erau o problema nationala. Oamenii asta stiau despre mine, nu ca sunt un artist. Ii multumesc doctorului Kostas ca m-a scapat de ele, a avut multa rabdare cu mine, chiar mai multa decat mine, si pe langa faptul ca mi-a tratat problema a fost si un bun psiholog. Am incredere in el ca a reusit sa ma scape de cosuri, am facut tratament, mai fac si in continuare, mai am doua sedinte. Am ramas cu semne, dar sper ca voi scapa si de astea. Medicul mi-a promis ca-mi face fata ca la bebelus”, a spus Elena Ionescu.



Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.