Scandalul cu Alex Velea îl costă mult pe Abi Talent! Ce umilință cumplită a îndurat puștanul care l-a provocat pe starul pop

Publicat in National 26 Mai 2020 1358 ori
Google+ WhatsApp
Scandalul cu Alex Velea îl costă mult pe Abi Talent! Ce umilință cumplită a îndurat puștanul care l-a provocat pe starul pop
Scandalul cu Alex Velea îl costă mult pe Abi Talent! Ce umilință cumplită a îndurat puștanul care l-a provocat pe starul pop

Alex Velea este ținta predilectă pentru ironii muzicale făcute de Abi Talent, iar ultimul conflict dintre cei doi pare să fie mai aprins ca niciodată, mai ales după ce a fost sugerat faptul că Antonia nu ar avea copii cu artistul.Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a ținut câteva zile primele pagini ale ziarelor după ce cei doi și-au aruncat cuvinte grele și chiar au făcut câte o piesă în care s-au denigrat reciproc.După ce Alex Velea i-a dat replica printr-o melodie, Abi Talent a lovit din nou în artist, dar și în familia acestuia și a insinuat că cei doi băieți ai Antoniei nu ar fi făcuți cu Alex Velea.

Abi Talent și Alex Velea țin primele pagini ale presei de câteva zile. Scandalul dintre ei este departe de final, mai ales că Abi Talent are grijă să toarne ”gaz pe foc” de fiecare dată când poate. „Dacă Baby Abi dispare ce o să facă Velea, oare? Cine îi mai dă valoare, cine îi mai dă teroare/ Dacă nu era Smiley erai vai de tine/ Nu aveai bani de mâncare nici de haine/ O duci așa de rău că faci reclamă la tigăi/ Nu știu care dintre voi e femeia. Cred că e timpul ca Velea să facă un test ADN/ Să vedem dacă pe bune ăia sunt copiii lui sau ai lui sau ai lui/ Ar putea fi ai oricui”, sunt versurile jignitoare pe care le cântă Abi Talent despre Alex Velea.

Doar că, dacă de această dată Alex Velea nu i-a mai răspuns printr-o nouă piesă, Abi Talent a fost totuși umilit la modul cel mai serios de alții. Iar printre cei care au sărit în apărarea lui Alex Velea se numără și un rapper, Pappy, din Rahova, care, în câteva cuvinte, l-a umilit crunt pe Abi Talent. ”Pentru mine, Abi Talent / Ești un repetent / Repetent, repetent, repetent / Pentru mine, n-ai talent / N-ai talent, n-ai talent, n-ai talent/ Ești un copil nebun / Ești un copil răpăcit / De părinți nu ești iubit / Pentur că ești un copil zăpăcit (...) Mpăi, copilule, nu te mai lua de Alex Velea / Pentru că el este puterea”, sunt câteva dintre verusrile care îl fac praf pe Abi Talent.
Videoclipul în care Alex Velea a vorbit despre schimbul de replici în care a fost implicat a strâns aproape 800.000 de vizulizări și a ajuns pe primul loc în Trending, pe Youtube. Cântărețul era vizibil emoționat și, în unele momente, părea pe punctul de a izbucni în lacrimi, semn că l-a afectat faptul că familia lui a fost adusă în discuție. Reacția lui Alex Velea a venit după ce Abi Talent a făcut o declarație care a echivalat cu o lovitură sub centură: ”Cred că o iau de nevastă pe Antonia înaintea lui… ”.

„Am văzut un Story pe care l-a făcut. Era despre mine. Am zis să nu-l sun. Știam ce fel de om e. L-am mirosit repede. Am așteptat să-l văd față în față, poate își schimbă puțin părerea. Am încercat să trec cu vederea acest episod. M-am întrebat de unde are tupeul să vorbească așa cu mine. Eram la un eveniment și, la plecare, l-am văzut pe Abi. Nu aveam cum să nu-i zic ceva. M-am dus la el. I-am zis: vezi că ai vorbit prost de mine. Am lăsat așa fraza, să o continue el. De fapt, i-am dat o șansă să-mi ceară scuze sau măcar să o dea la întors. Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat. Atunci i-am zis: e multă lume aici, altfel îți dădeam un capac. Îmi crescuse adrenalina. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el. Nu cred că i-aș fi dat un capac. Nu-s violent, dar de nervi așa am simțit nevoia să mă exprim. Oricum… dacă îi dădeam un capac… îl despărțeam de sănătate și nu era cazul (…)”, a declarat Alex Velea despre ”relația cu Abi talent, într-unul dintre episodele de vlog postat pe contul lui de YouTube.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.