Reactia scandaloasa a Dj-ului care a primit interzis la Electric Castle pentru ca a pus o manea

Publicat in National 22 Iulie 2019 797 ori
Google+ WhatsApp
Reactia scandaloasa a Dj-ului care a primit interzis la Electric Castle pentru ca a pus o manea
Reactia scandaloasa a Dj-ului care a primit interzis la Electric Castle pentru ca a pus o manea

Blamat de organizatorii festivalului de la Bonțida pentru momentul în care a pus o manea, DJ-ul Tommy Cash a rămas șocat pentru că i s-a interzis, de asemenea, să mai mixeze vreodată la acest eveniment.

 

 

Gluma DJ-ului a venit la scurt timp după ce la alt festival de muzică electronică, Neversea, DJ-ul suedez Salvatore Gonacci a decis să-i surprindă pe participanți cu aceeași manea, intitulată „Așa sunt zilele mele”.De data aceasta, la Cluj, organizatorii nu au gustat gluma, ba chiar au luat o măsură radicală în privința lui. „Mulțumim Tommy Cash! Pentru ultima ta prestație la Electric Castle”, a fost anunțul publicat pe pagina oficială de Facebook Electric Castle.

Artistul estonian consideră că este „înjositor, oribil și șocant” că „există oameni care cred că un stil de muzică e destinat săracilor și needucaților”.„Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle, până când promoterii nu se vor autoeduca să fie buni cu persoanele mai puțin norocoase și nu se vor opri din a înjosi oamenii pentru gustul lor muzical sau backgroundul cultural”, a adăugata acesta.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.