Prețurile au explodat. Cât costă o rochie semnată de Răzvan Ciobanu, după moartea lui?

Publicat in National 16 Mai 2019 350 ori
Google+ WhatsApp
Prețurile au explodat. Cât costă o rochie semnată de Răzvan Ciobanu, după moartea lui?
Prețurile au explodat. Cât costă o rochie semnată de Răzvan Ciobanu, după moartea lui?

Creațiile lui Răzvan Ciobanu au devenit tot mai căutate după moartea designerului. Hainele create de el se vând la prețuri din ce în ce mai mari.

 

 

 

La câteva zile după moartea designerului Răzvan Ciobanu, hainele create de aceste au ajuns să fie tot mai căutate pe internet. Obiectele vestimentare se vând la prețuri mari, iar moartea sa a devenit, în mod cinic, cea mai bună strategie de marketing.

Răzvan Ciobanu nu mai avea de multă vreme un atelier sau un magazin în care să-și expună creațiile. Asta a făcut ca hainele create de el să fie considerate adevărate rarități.

Cu cât se vinde o rochie semnată de Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu a rămas în memoria multora drept unul dintre cei mai buni designeri români. Creațiile sale sunt tot mai căutate după moartea sa, iar hainele se vând la prețuri din ce în ce mai mari.

Pe unul dintre site-urile de vânzări și intermerdieri, hainele sale se vând la prețuri uriașe. Una dintre rochiile sale, spre exemplu, se vinde cu 3.250 lei. Prețul este negociabil, iar creația e vândută de o tânără din Constanța.

Alte rochii se vând, de asemenea, cu sume vândute între 700 și 800 de lei, potrivit kfetele.ro.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office