Laura Vicol, dezvăluiri noi despre cazul lui Răzvan Ciobanu

Publicat in National 13 Mai 2019 895 ori
Google+ WhatsApp
Laura Vicol, dezvăluiri noi despre cazul lui Răzvan Ciobanu
Laura Vicol, dezvăluiri noi despre cazul lui Răzvan Ciobanu

Laura Vicol a făcut noi declarații în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Cunoscuta avocata susține că apartamentul designerului a fost devastat, iar trei sferturi din lucruri dispar din casă.

 

 

”Am multe nelămuriri legată de anchetă. După părinți, sun prima persoană care dorește să afle ce s-a întâmplat. E o anchetă foarte grea pentru că se merge pe toate palierele. Ancheta la apartament nu s-a putut face, pentru că eu îmi asum ce am făcut. Am rugat-o pe mama lui Răzvan să se ducă să ia haine. Atunci a fost găsit apartamentul devastat, cu umerașe pe jos. Nu cred că putem să îi acuzăm pe niște părinți disperați.

Credeam că vrea să i se pună ceva în apartamentul lui. Am zis să ia tot de acolo. Așa că am rugat să se trimită o mașină.Eu am încercat să îmi dau o explicație. Văd anumite lucruri. Am făcut un cerc de oameni pe care l-am pus pe lista procurorilor. Apartamentul a fost devastat. Au fost lucruri luate din apartamentul lui Răzvan. Lipsesc trei sferturi din hainele lui. Avea haine multe și scumpe. Nici obiecte de mobilier nu am găsit. S-a găsit un laptop, care e bine depozitat de mine, îl voi depune ca probe. Eu nu cred că e vorba despre un accident pur și simplu. Asa spun ca om. Sunt subiectivă.”, a declarat Laura Vicol la Antena 3.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.