INCREDIBIL ! Câte persoane a invitat Gigi Becali la nunta fiicei sale

Publicat in National 13 Mai 2019 352 ori
Google+ WhatsApp
INCREDIBIL ! Câte persoane a invitat Gigi Becali la nunta fiicei sale
INCREDIBIL ! Câte persoane a invitat Gigi Becali la nunta fiicei sale

Gigi Becali se pregăteşte să devină în toamnă socru mic şi s-a apucat să facă deja investiţii. Patronul FCSB a plătit 20.000 de euro unui cuplu care închiriase deja formaţia pe care el o dorea neapărat la nunta fiicei sale. La evenimentul familiei Becali sunt aşteptaţi aproximativ 700 de invitaţi.

 

 

 

În toamnă, va fi sărbătoare mare în familia Becali. Teodora, fiica cea mare a patronului FCSB, se căsătoreşte. Mire este Teodor Mihai Mincu, în vârstă de 28 de ani, cu care Teodora are o relaţie de mai mulţi ani. Acesta provine dintr-o familie înstărită şi pare a fi pe placul lui Gigi Becali: ”Are peste 1,85 metri înălţime, exact aşa cum îmi place mie”. :)

Nunta va avea loc în Bucureşti şi va fi un eveniment de avergură. Nu mai puţin de 700 de invitaţi vor fi prezenţi la petrecere: ”E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine”, a pus Gigi Becali.Interesant este că Gigi Becali s-a văzut nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească pe care patronul FCSB a ţinut neapărat să o aibă la nuntă, însă fusese antamată pentru acea dată de un alt cuplu. Patronul FCSB a insistat şi a scos 20.000 de euro, pe care i-a înmânat cuplului în cauză, pentru a-şi reconsidera opţiunile.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office