Anca Serea va deveni mamă pentru a șasea oară

Publicat in National 23 Aprilie 2019 723 ori
Google+ WhatsApp
Anca Serea va deveni mamă pentru a șasea oară
Anca Serea va deveni mamă pentru a șasea oară

Anca Serea anunță, în premieră în revista Unica mai 2019, că este din nou însărcinată. Află exclusiv din revistă ce sex are viitorul bebeluș al Ancăi și ce nume s-au gândit părinții să poarte, cum a decurs sarcina Ancăi și cum este viața ei cu o casă plină de copii.
La 38 de ani, Anca Serea arată senzațional.

 

 

Cele cinci nașteri anterioare și cea de-a șasea sarcină, a cărei „bună vestire“ a ales s-o împărtășească în premieră cu cititoarele revistei Unica, nu au lăsat semne fizice vizibile, dar au îmbogățit-o cu un bagaj emoțional uriaș. Dacă multe dintre mamele care urmează să nască un al doilea copil se frământă cum vor reuși să-și împartă iubirea între doi copii diferiți, Anca și soțul ei știu deja că sentimentele de dragoste părintească sunt infinite, ba chiar par să crească și să înflorească odată cu apariția fiecărui nou membru al familiei. Aflând că este deja însărcinată în șase luni, am rugat-o să ne povestească mai multe despre actuala sarcină, dar nu am omis să-i punem (din nou) întrebarea pe care o primește cel mai des: cum face față? Cum se descurcă având o familie atât de numeroasă? „Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică“, povestește Anca despre cum a decurs această sarcină, subliniind că se bucură că au trecut problemele și că acum se simte în superformă. La acest lucru contribuie și faptul că mănâncă sănătos – multe fructe și legume, mai ales că acum e primăvară și este o abundență de ridichi, ceapă verde, urzici și spanac – și că este un om optimist, căruia nu-i place să se plângă și care găsește întotdeauna o rezolvare. În plus, nu are nicio superstiție „de gravidă” și nici poftele nu au chinuit-o vreodată.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office