Ce fel de soacră vei fi, în funcţie de zodie

Publicat in National 27 Februarie 2019 756 ori
Google+ WhatsApp
Ce fel de soacră vei fi, în funcţie de zodie
Ce fel de soacră vei fi, în funcţie de zodie

Te-ai gândit vreodată ce fel de soacră o să fii pentru ginerele sau nora ta? Dacă nu, astrele îţi dau răspunsul la această întrebare…

Berbec – Pentru că eşti încăpăţânată din fire şi crezi că ideile tale sunt întotdeauna cele mai bune, probabil că te vei certa destul de mult cu ginerele sau nora ta. Acceptă că şi alţii pot avea dreptate şi în felul acesta şansele de a vă înţelege vor creşte considerabil.

Taur – Curiozitatea ta este prea mare! Vei vrea să ştii tot ce se întâmplă în familia lor. Te vei băga acolo unde nu e treaba ta şi vei risca să le dai motive de ceartă degeaba.

Gemeni – Nu toţi îţi înţeleg glumele. Acceptă o dată pentru totdeauna acest lucru! Vei reuşi să te înţelegi bine cu ginerele sau nora ta, numai dacă vei renunţa la aluzii şi glume nepotrivite.

Rac – Îţi vei duce ginerele sau nora pe culmile disperării. Te vei băga prea mult în viaţa copiilor, chiar dacă intenţiile tale vor fi bune. Încearcă măcar să nu mai fi aşa curioasă!

Leu – Tu eşti exemplul care trebuie urmat! Desigur că asta crezi doar tu. Vei reuşi să îţi enervezi ginerele sau nora cu un milion de sfaturi pe care nu ţi le va cere nimeni, dar tu le vei oferi oricum, fără întrerupere.

Fecioară – În sfârşit, o soacră bună! Da, tu ai toate şansele de a deveni o soacră pe care ginerele sau nora ta o va iubi. Ai grijă să nu strici acest lucru! 

Balanţă – Doar când te gândeşti că cineva îţi va răpi fiul sau fiica, te apucă groaza! O să-ţi urăşti ginerele sau nora, pentru simplul fapt că a apărut în viaţa copilului tău, iar acum dragostea sa se îndreaptă în altă direcţie. Nu mai fi aşa geloasă!

Scorpion – Tu nu o să ai niciodată o părere bună despre ginerele sau nora ta, nici măcar dacă el sau ea va fi cea mai drăguţă persoană de pe pământ. Copilul tău e al tău şi nu vrei să-l împarţi cu nimeni!

Săgetător – Şi tu ai şanse de a deveni o soacră bună. Trebuie doar să înveţi să mai şi asculţi, nu să vorbeşti tot timpul.

Capricorn – Putem spune că vei fi o soacră bună dar, în realitate, vei fi o soacră nepăsătoare. Îţi vei vedea de viaţa ta şi nu îi vei acorda prea multă atenţie nurorii sau ginerelui tău.

Vărsător – Tu te înţelegi bine cu toată lumea, aşa că nu vei avea nicio problemă în a te înţelege bine şi cu nora sau ginerele tău. Bravo ţie! 

Peşti – Tu ai şanse să fii o soacră bună, dar cel mai probabil este că nu vei fi. Nu te vei putea împăca niciodată cu ideea că propriul tău copil poate avea o viaţă total independentă de tine… 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.