Așa arată dragostea adevărată! Părinţii Oanei Sârbu sunt împreună de 69 de ani

Publicat in National 04 Februarie 2019 1280 ori
Google+ WhatsApp
Așa arată dragostea adevărată! Părinţii Oanei Sârbu sunt împreună de 69 de ani
Așa arată dragostea adevărată! Părinţii Oanei Sârbu sunt împreună de 69 de ani
Vizitele la părinți o impresionează pe Oana Sârbu (50 de ani) până la lacrimi și mereu se desprinde cu greu din brațele lor.
 „Am stat o oră și jumătate să mă mângâie mama (86 de ani) pe mână. Mama n-are nici un rid, nici pe frunte, nici pe obraji, am privit-o mai atent ca oricând. Am stat să mă-ntrebe din când în când ce fac de am mâinile așa de catifelate și unde e Alex (fiul artistei – n.r.). Doar am stat cu ei în bucătărie: n-am mai cumpărat nimic, n-am mai dereticat, nu i-am mai certat... Am ascultat, zâmbit, lăcrimat (în mine), privit, am încercat să-mi amintesc tot felul de lucruri atât de îndepărtate. Oricum, mă trezesc și mă culc cu copilăria alături de ei, în gând și în suflet. Ca să-mi treacă sentimentul că îi văd tot mai micuți de la zi la zi. Mama și tata (84 de ani) sunt împreună de la 17 ani (de 69 de ani – n.r.). Ciudat sentiment. Tata: «Mă suni când ajungi acasă, da?». Of, toate simțurile se pierd, doar emoția puternică, nu. Aș mai fi stat cu ei. I-aș fi băgat în mine, să-i port într-un buzunar peste tot”, le-a spus vedeta fanilor. oana sarbu

Oana Sîrbu, pe aceeaşi scenă cu tatăl ei!

oana sirbu tatal moment artistic

Pe Oana Sîrbu o cunoaşte o ţară întreagă, însă nu şi la braţul tatălui ei, actor de revistă la Teatrul Constantin Tănase. În 2015, cântăreaţa a apărut la emisiunea "Te cunosc de undeva, alături de părintele său", într-un moment artistic de excepţie. Oana Sârbu a intrat în pielea personajului Gică Petrescu, iar în momentul în care a păşit pe scenă, acolo se afla deja tatăl ei, Romulus. Părintele artistei l-a interpretat pe Romică. Momentul a fost cu atât mai incitant, cu cât telespectatorii au mai rar ocazia să o vadă pe vedetă alături de tatăl ei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.