Primele imagini cu bărbatul care s-a iubit cu Răzvan Botezatu! ”Raluca Dumitru m-a acoperit atunci”

Publicat in National 30 Ianuarie 2019 1929 ori
Google+ WhatsApp
Primele imagini cu bărbatul care s-a iubit cu Răzvan Botezatu! ”Raluca Dumitru m-a acoperit atunci”
Primele imagini cu bărbatul care s-a iubit cu Răzvan Botezatu! ”Raluca Dumitru m-a acoperit atunci”

Răzvan Botezatu a recunoscut, de curând, că este gay, lucru pe care, de altfel, l-a tot ascuns. Acum însă, eliberat de această povară, vedeta TV povestește despre iubitul pe care l-a ascuns cu ajutorul Ralucăi Dumitru, recunoscând că ea îl ”acoperea” când avea nevoie.

Mai exact, Răzvan Botezatu, acum câțiva ani, a mers în concediu alături de Raluca Dumitru, în Turcia, la un hotel de lux de acolo. Și, pe atunci, toată lumea sugera că între Răzvan și Raluca ar fi mai mult decât o relație de amiciție sau de colegialitate, ei alimentând cu bună-știință zvonurile care îi dădeau ca și cuplați.

Doar că adevărul era cu totul și cu totul altul. Mai exact, în vacanța cu pricina erau trei. Raluca, Răzvan și iubitul acestuia, un belgian, frumoasa fostă asistentă TV fiind, de fapt, doar paravanul după care se ascundea Botezatu pentru a-și trăi povestea de dragoste de atunci. ”Eram cu un belgian, de culoare. Ne înțelegeam bine, ne-am distrat de minune în vacanța aceea, cu el și cu Raluca. raluca m-a acoperit atunci, cred că nu bănuia nimeni ce a fost de fapt. De belgian m-am despărțit cu ceva vreme în urmă, dar am rămas în relații bune”, ne-a povestit, râzând, Răzvan Botezatu.

Mai mult decât atât, cum la acea vreme Răzvan era înnebunit să facă tot felul de scenete haioase, iubitul lui a devenit și actor de ocazie, jucând rolul unui bărbat care o cucerește pe Raluca, chiar sub ochii ”logodnicului” ei, adică Botezatu.

”Avea umor, ne înețelegeam bine, dar era foarte relaxat când venea vorba să își recunoască orientarea sexuală. El recunoscuse de multă vreme, dar, oricum, străinii sunt mult mai deschiși la această idee, nu te privește nimeni altfel dacă ești gay”, ne-a mai spus Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu a recunoscut că este gay

”Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma... și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea. E adevărat, îmi asum că voi fi înjuurat, că voi fi ironizat și privit altfel. Dar, am decis să explic tuturor cine sunt eu cu adevărat. Am decis să nu mă mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim are loc doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund”, ne-a spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

Viaţa lui Răzvan Botezatu, un lung şir de momente dificile

Prezentatorul tv care, acum, inexplicabil, nu mai apare la postul tv care l-a consacrat, a povestit în repetate rânduri de traumele din copilărie, evitând însă subiectul abuzului sexual, Răzvan Botezatu preferând să facă dezvăluiri despre relaţia dificilă pe care a avut-o cu tatăl lui, să vorbească despre greutăţile finaciare pe care le-a avut din cauza că a fost crescut, alături de cele două surori ale sale, doar de către mama lor. Mai mult, de curând, el a dezvăluit că a fost la un pas de moarte din cauza unei boli cumplite, TBC-ul, medicii dându-i la acea vârstă şanse minime de supravieţuire. Cu toate acestea, de curând a ieşit la iveală că a fost abuzat sexual în copilărie, subiect despre care recunoaşte Răzvan Botezatu, este prea dureros să poată vorbi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.