Fostul BOSS al TVR-ului se recasatoreste la 66 de ani cu o jurnalista cunoscuta

Publicat in National 19 Decembrie 2018 654 ori
Google+ WhatsApp
Fostul BOSS al TVR-ului se recasatoreste la 66 de ani cu o jurnalista cunoscuta
Fostul BOSS al TVR-ului se recasatoreste la 66 de ani cu o jurnalista cunoscuta

Veste mare în lumea bună! La 66 de ani, fostul boss al TVR-ului s-a hotărât să-și pună pirostriile.După ce a divorțat, celebrul scriitor Stelian Tănase se recăsătorește cu o cunoscută jurnalistă de la DIGI.

 

 

 

Cine spune că dragostea ține cont de vârstă se înșală amarnic. La 66 de ani, Stelian Tănase pare să fie un romantic incurabil. Recent, fostul director al televiziunii naționale a luat o hotărâre foarte importantă. După ce a divorțat de fosta parteneră de viață, celebrul scriitor și-a cerut de soție iubita cu 24 de ani mai tânără.Astfel, Stelian Tănase se căsătorește cu Elena Vijulie, o cunoscută jurnalistă de la DIGI. În urmă cu doar câteva zile, fostul boss al TVR-ului a depus cererea de căsătorie la Direcția Publică de Evidență a Persoanelor și Stare Civilă de la Sectorul 1. Așa că în viitorul apropiat, renumitul scriitor și jurnalist și mai tânara sa iubită vor merge în fața ofițerului de stare civilă.
Stelian Tănase nu și-a pus niciodată viața pe “taraba” presei. Puțini sunt cei care știu detalii personale despre fostul boss al TVR-ului. Chiar și internetul este “zgârcit” când cauți astfel de date despre Stelian Tănase. Blogul unui jurnalist pomenește că, în trecut, scriitorul a fost căsătorit cu Nineta, care lucra, înainte de ’89, ca documentaristă la Bibliotecă Centrală de Stat.În urmă cu câțiva ani se zvonea, de asemenea, că fostul șef de la TVR ar fi avut o relație cu doctorița Daniela Roșca. Pe atunci, Stelian Tănase era căsătorit și, mai mult, despre femeia cu care se vehicula că ar avea o aventură se spunea că ar fi fost iubita lui Emil Constantinescu, președintele țării în acele vremuri.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office