Lavinia Pârva, ţinută sub papuc de Ştefan Bănică? I-a luat până și bucuria de a-și anunța sarcina

Publicat in National 18 Decembrie 2018 432 ori
Google+ WhatsApp
Lavinia Pârva, ţinută sub papuc de Ştefan Bănică? I-a luat până și bucuria de a-și anunța sarcina
Lavinia Pârva, ţinută sub papuc de Ştefan Bănică? I-a luat până și bucuria de a-și anunța sarcina

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr formează un cuplu de mai mulţi ani, însă relaţia dintre ei este ţinută la distanţă de ochii curioşilor.

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr sunt împreună de vreo 7 ani, s-au şi căsătorit anul trecut, iar acum cei doi aşteaptă şi primul copil pe care îl vor avea împreună. Însă, Lavinia Pârva pare ca este ţinută sub papuc de Ştefan Bănică, ea neavând voie să dea informaţii public despre relaţia lor.

Astfel, o vedetă, ca de altfel orice femeie, îşi doreşte să anunţe căsătoria, să fie mireasă văzută de toată lumea, să le spună tuturor că este însărcinată. Ei bine, Lavinia Pârva nu a avut parte de nimic din toate acestea. Căsătoria celor doi a fost ţinută secretă, iar Lavinia Pârva nu a avut voie să vorbească despre nunta care a avut loc în străinătate.

După mai bine de un an în care s-a tot speculat că artista este însărcinată şi ea a trebuit să infirme aceste zvonuri, acum, Ştefan Bănică nu a lăsat-o pe ea să dea în sfârşit vestea mult-aşteptată. În spectacolul pe care Bănică l-a avut zilele trecute la Sala Palatului, cântăreţul a făcut anunţul, asta după ce îi spusese La mulţi ani, fiicei pe care o are cu Andreea Marin.

”Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ştefan Bănică pe scena Sălii Palatului.

Dacă pentru Lavinia Pârva acesta este primul său copil,  Ştefan Bănică va devenit tată pentru a treia oară. El are un băiat de 16 ani, Ştefan, din relaţia cu Camelia Constantinescu şi o fată, Violeta, de 11 ani, fetiţa Andreei Marin.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office