Adela Popescu a născut! A avut o sarcina grea si cu complicatii! "Nu-mi venea să cred că sunt vie" Ce s-a intamplat

Publicat in National 10 Decembrie 2018 770 ori
Google+ WhatsApp
Adela Popescu a născut! A avut o sarcina grea si cu complicatii!  "Nu-mi venea să cred că sunt vie"  Ce s-a intamplat
Adela Popescu a născut! A avut o sarcina grea si cu complicatii! "Nu-mi venea să cred că sunt vie" Ce s-a intamplat

Așteptarea a luat sfârșit pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan! Proaspeții părinți au făcut cunoștință cu "Flățiolu", care a venit pe lume în urmă cu doar câteva ore.

După cinci ore de travaliu intens, Adela Popescu a găsit puterea și energia să zâmbească și a împărtășit câteva cuvinte cu fanii, chiar de pe patul din maternitate. 

"Gataaaaa! Uraaa! Iată chipul meu obosit, imediat după ce am ieșit din sală, după cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper să simțiți și voi fericirea pe care o simt eu pentru că Flățiolu e bine, sănătos, voios și mâncăcios. Vă pupăm toți patru!", a scris Adela Popescu, pe Instagram. 

Adela Popescu a fost foarte fericită după ce s-a născut bebelușul. "Sunt extraordinar de fericită, știam că o să fie greu, dar a fost și mai greu. A fost mai scurt travaliul, la jumătate, dar a fost mult, mult mai greu. Poate pentru că și ăsta a fost mai grăsun, m-am ospătat bine. Sunt o mamă de 10, dar acum e bine, mănâncă. Imediat când am ieșit din sala de nașteri erau pe holuri prieteni și o parte din familie, eram fericită, îmi venea să țopăi, nu-mi venea să cred că sunt vie. Doamnele de aici au zis că e frumușel ca tatăl, am primit și câteva remarci că totuși ar semăna și cu mama, mie mi se pare că seamănă cu bunica lui Radu, cre că va avea ochii albaștri.", a spus Adela Popescu, într-o emisiune tv. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office