Ce s-a întâmplat cu Războinicul Alin după ce a fost preluat de ambulanţă! MAI POATE CONTINUA LA EXATLON?

Publicat in National 08 Decembrie 2018 385 ori
Google+ WhatsApp
Ce s-a întâmplat cu Războinicul Alin după ce a fost preluat de ambulanţă! MAI POATE CONTINUA LA EXATLON?
Ce s-a întâmplat cu Războinicul Alin după ce a fost preluat de ambulanţă! MAI POATE CONTINUA LA EXATLON?

Războinicul Alin s-a accidentat în timp ce se afla pe traseu concurând împotriva Faimosului Cristi Pulhac.

Războinicul Alin a arătat de-a lungul competiţiei că este unul dintre cei mai puternici concureţi de la Exatlon. Atât Războinicii, cât şi Faimoşii, au fost afectaţi de accidentarea acestuia şi au vorbit despre evoluţia lui în concurs, evidenţiind faptul că este unul dintre cei care ar merita să câştige marele premiu. 

Ce s-a întâmplat cu Războinicul Alin după ce a fost preluat de ambulanţă! Imagini dramatice de pe patul de spital

Din păcate pentru el, Alin s-a accidentat grav când a intrat pe traseu cu Faimosul Cristi Pulhac. El avea probleme cu piciorul de mai mult timp, însă nu a lipsit nici măcar o zi din competiţie, aşa cum au făcut alţi concurenţi. Eforturile lui au fost observate şi apreciate de toţi colegii lui de la Exatlon. 

După accidentare Alin nu şi-a mai putut mişca piciorul şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. Colegii l-au dus pe braţe până la ambulanţă şi a fost transportat de urgenţă la spital după ce i s-a spus că nu mai poate intra pe traseu. Ulterior au apărut şi imagini cu el din clinica la care a ajuns unde a primit îngrijiri din partea specialiştilor, a fost pe perfuzii şi i-a fost efectuată o radiografie. Momentan nu se ştiu mai multe informaţii despre starea lui, iar Cosmin Cernat nu a anunţat încă dacă Războinicul se va întoarce sau nu în competiţia din Republica Dominicană. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office