BOMBA SECOLULUI! A găsit cadavrul Elodiei Ghinescu

Publicat in National 08 Decembrie 2018 860 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA SECOLULUI! A găsit cadavrul Elodiei Ghinescu
BOMBA SECOLULUI! A găsit cadavrul Elodiei Ghinescu

Maria Ghiorghiu a găsit-o pe Elodia Ghinescu! Clarvăzătoarea a avut o viziune extraordinară,  din care reiese că este vorba despre o crimă încă neelucidată și de un cadavru care nu a fost găsit de anchetatori.

Maria Gheorghiu a scris pe blogul personal că a ”văzut” cu ochii minții un copac înalt, cu multe ramuri groase, iar o siluetă se chinuia să se agațe de ramurile respectivului copac.

"În acest moment, chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad un Cer de ziua si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita.Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagra. Sacul era facut ca un balot, iar in sac parea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar si volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa”, a scris prezicătoarea.

Ulterior, Maria Ghiorgiu a venit cu precizări şi noi dezvăluiri: ”Dezminţire! Rămăşiţele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la ţară!”, a scris, joi, prezicătoarea pe blogul ei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office