Florin Piersic, imagini sfasietoare! Cum arata in REALITATE actorul! Nu il recunosti...

Publicat in National 30 Noiembrie 2018 527 ori
Google+ WhatsApp
Florin Piersic, imagini sfasietoare! Cum arata in REALITATE actorul! Nu il recunosti...
Florin Piersic, imagini sfasietoare! Cum arata in REALITATE actorul! Nu il recunosti...

Trecerea anilor și-a pus cu siguranță amprenta asupra chipului său, dar cu toate acestea, printre riduri, se poate vedea același zâmbet cu care a cucerit în anii tinereții atâtea doamne, dar și aceiași ochi calzi.

 

Fanii marelui actor l-au putut vedea pe scenă pentru ultima oară. „Marele actor pare să fi găsit elixirul tinereţii! Nimic nu îl schimbă, nici trecerea anilor”, au spus cei prezenți la spectacolul de pe scena Teatrului din Cluj Napoca, unde a jucat acesta.

Zilele trecute, Florin Piersic a avut o reprezentație de mai bine de două ore, timp în care i-a uimit pe spectatori cu imaginea sa care este atent pregătită. Actorul avea părul vopsit proaspăt, un machiaj special pentru scenă și o vestimentație deosebită. Ca de obicei, nimic lăsat la voia întâmplării!

Florin Piersic s-a fotografiat, cu puțin timp înainte de un spectacol, alături de o altă actriță, Diana Roman. Tânăra artistă a postat poza cu acesta, lăsând în descriere un mesaj foarte frumos: „Un Dorulet si un EL ..din vremuri diferite ❤️”, a scris tânăra. Prietenii virtuali aia acesteia au avut numai comentarii frumoase: „Tu si un bătrânel simpatic”, „Tu si cu marele Ciocoflender!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office