Vladimir Drăghia îl desfiinţează pe Ionuţ Jaguarul în cel mai elegant mod: „Plânge mult şi...”

Publicat in National 30 Noiembrie 2018 480 ori
Google+ WhatsApp
Vladimir Drăghia îl desfiinţează pe Ionuţ Jaguarul în cel mai elegant mod: „Plânge mult şi...”
Vladimir Drăghia îl desfiinţează pe Ionuţ Jaguarul în cel mai elegant mod: „Plânge mult şi...”

Discuţia despre coflictul pe care Mădălina Predoi l-a avut cu Ionuţ Jaguarul a dat naştere unor alte subiecte. S-a vorbit şi despre finala primului sezon, cea în care Ionuţ Jaguarul a plâns dorindu-şi să câştige premiul cel mare pentru a face nuntă cu Nella, femeia de care s-a şi despărţit la scurt timp după întoarcerea în România. 

„Noi nu judecăm oamenii în general. Ideea este că Mădălina am văzut primul sezon cap-coadă şi după ce am văzut finala nu mi-am făcut o părere foarte bună despre Ionuţ. El a plâns toată finala. Nu a fost o strategie bună”, a spus soţul Mădălinei Predoi despre Ionuţ Jaguarul. 
 
„Având în vedere că a câştigat Vladimir, nu a fost strategia cea mai bună”, a completat Cirpian Silaşi, aflat şi el în platoul FanArena. 
 
Vladimir, fără să-şi dea în mod direct cu părerea despre Ionuţ sau despre finala primului sezon Exatlon, în care Ionuţ a plâns spunând că-şi doreşte premiul cel mare pentru a face nuntă cu Nella, a povestit o conversaţie avută cu mama lui după ce s-a întors în România. 
 
„Maică-mea mi-a povestit „Am o colegă la muncă, se tot uita la Exatlon şi bărbatul ei nu voia să se uite, dar fiind obligat, se uita şi el. Şi colega asta a ei tot dădea mesaje pentru mine. Şi ăsta spunea tot timpul „Hai să schimbăm” şi vine finala şi, bineînţeles, se uită şi ăsta şi nu mai dădea nimeni mesaj. Şi la un moment dat, după ce se uită vreo 20 de minute şi îl vede pe Ionuţ plângând se enervează ăsta: „Dă telefonul că nu mai rezist. Nu ţin cu Vladimir, dar nu vreau să câştige celălalt””, a spus Vladimir că i-ar fi povestit mama lui. 
 
„El a plâns prea mult. Vladimir e mai smart, omul e bun. Trebuie să ai toate atuurile ca să câştigi”, a spus Ciprian Silaşi despre finala lui Ionuţ.
 
„Plânge mult şi... nu.. Frumos este când vezi un bărbat plângând pentru că un bărbat plânge rar”, a spus Vladimir Drăghia despre Ionuţ Jaguarul, lăsând să se înţeleagă că nu este un mare fan al momentelor în care actualul antrenor al echipei Războinicilor varsă lacrimi. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.