Mihai Trăistariu nu mai are nicio limită a rușinii sau a decenței! S-a pozat gol pușcă 100%, cu zonele intime la vedere! Detaliul șocant observat de fani

Publicat in National 29 Noiembrie 2018 709 ori
Google+ WhatsApp
Mihai Trăistariu nu mai are nicio limită a rușinii sau a decenței! S-a pozat gol pușcă 100%, cu zonele intime la vedere!  Detaliul șocant observat de fani
Mihai Trăistariu nu mai are nicio limită a rușinii sau a decenței! S-a pozat gol pușcă 100%, cu zonele intime la vedere! Detaliul șocant observat de fani

Mihai Trăistariu o comite din nou, demonstrând că rămâne același artist nonconformist care stârnește polemici în urma aparițiilor din mediul online. De curând, vedeta s-a pozat gol pușcă, iar imaginile surprinzătoare au ajuns în mediul online. 

Artistul a șocat încă o dată, iar mulți dintre cei care îl urmăresc se întreabă ce surprize va mai pregăti în viitor. Reacțiile sunt diverse, de fiecare dată. Trăistariu este aplaudat, criticat, îndemnat să renunțe sau, din contră, să meargă și mai departe.

Din fotografiile pe care le postează, reiese că Mihai Trăistariu se simte bine în trupul său pe care îl ”lucrează” cu pasiune crescândă. De curând, vedeta și-a „bucurat” fanii cu o fotografie nud, pur și simplu.  

„Îmi iubesc corpul și fundul”, stă scris alături de imaginea care s-a propagat rapid în mediul online. Totuși, cei care au aflat mai târziu despre această nouă fotografie controversată au avut surpriza să constate că Mihai Trăistariu a… șters-o. Însă există destule fotografii în care cântărețul poate fi admirat… la bustul gol.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office