După ce s-a vehiculat că este gravidă, Andra anunţă: "Simt că plutesc"

Publicat in National 16 Noiembrie 2018 431 ori
Google+ WhatsApp
După ce s-a vehiculat că este gravidă, Andra anunţă: "Simt că plutesc"
După ce s-a vehiculat că este gravidă, Andra anunţă: "Simt că plutesc"

Andra este o artistă iubită de fani, iar aceştia vor să ştie tot ce se întâmplă în viaţa ei. Orice mişcare face şi orice spune, fanii încearcă să facă legătura imediat cu viaţa sa personală si, mai ales, cu faptul dacă este sa nu însărcinată.

 

 

 

 

Acest mister se învârte în ultima perioadă în jurul artistei, însă aceasta nu vrea nici să confirme, dar nici să infirme zvonurile. Iată, însă, că până când va alege să vorbească despre acest subiect, Andra face declaraţii tot despre muzică. Frumoasa artistă a împărtăşit fanilor trairile şi sentimentele sale pe care le are atunci când se află pe scenă."Muzica e viaţa mea, fie că mă aflu lângă o trupă rock sau o orchestră simfonică, simt că plutesc", a fost mesajul Andrei. Andra este iubită şi apreciată de public, astfel ca fanii i-au întors bucuria cu tot felul de complimente.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office