Ce bolid a primit Valentina Pelinel cadou de la soţul Cristi Borcea

Publicat in National 16 Noiembrie 2018 373 ori
Google+ WhatsApp
Ce bolid a primit Valentina Pelinel cadou de la soţul Cristi Borcea
Ce bolid a primit Valentina Pelinel cadou de la soţul Cristi Borcea

Celebrul Cristian Borcea a vândut ştrandul pe care îl deţinea în Crângaşi, iar acum ”sparge” banii pe cadouri. A dat 100.000 de euro pe o maşină de lux pe care i-a dăruit-o soţiei, Valentina Pelinel, în cinstea faptului că îi va dărui fetiţe gemene. Iar asta nu e tot, se pare că pe lista de cumpărături se mai află şi un apartament de lux.

 

 

 

 

Are maşini în valoare de aproape 700.000 de euro. Un Maybach 560 SL de 200.000 de euro, un Mercedes S Coupe Facelift de 140.000 de euro, un Porsche Panamera în valoare de peste 100.000 de euro, Range Rover de 100.000 de euro, iar de curând în parcul auto de lux al lui Cristi a mai răsărit un Porsche Cayenne S E–Hybrid al cărui preţ ajunge la 120.000 de euro, în funcţie de dotările pe care le are.Cum ar spune o vorbă românească, ”are balta peşte” şi este şi normal, având în vedere că după ieşirea din puşcărie, Borcea a făcut o tranzacţie care i-a băgat în puşculiţă 1 milion de euro. Este vorba despre ştrandul din Crângaşi pe care l-a înstrăinat. Însă bolidul negru nu îi aparţine lui, ci Valentinei Pelinel pe care i l-a dăruit după ce a aflat că îl va face din nou tătic, şi de această dată, de fetiţe gemene. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe proaspăta doamnă Borcea în maşina de 100.000 de euro, marca Porsche Cayenne S E-Hybrid, la volanul căreia se afla şoferul familiei.

Aceasta a plecat din zona Pipera şi s-a îndreptat spre oraş. Mai precis, în zona Primăverii şi a staţionat preţ de o oră la complexul rezidenţial de lux. De acolo, ea a ieşit cu un plic mare în mână, zâmbind. Probabil doamna Borcea e pe cale să devină şi proprietara unui apartament din cale afară de luxos. În complexul respectiv, preţul unui apartament porneşte de la 300.000 de euro şi ajunge la 1 milion de euro, dacă vorbim de un penthouse (n.r.: apartamentul situat la ultimul etaj, cu terasă).Imbrăcată lejer, pulover, pantaloni şi cizme roşii, la care a accesorizat o poşetă de marcă, Pelinel s-a urcat în maşină, apoi s-a îndreptat spre casă, la soţ şi la băieţelul lor. În drum, şoferul familiei a făcut o manevră prin care a sfidat regulile de circulaţie, uitând că trebuie să ducă în siguranţă la domiciliu o femeie însărcinată.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office