După ce tatăl ei a fost răpit și bătut, Betty Stoian a făcut anunțul: ”O să fac...

Publicat in National 07 Noiembrie 2018 499 ori
Google+ WhatsApp
După ce tatăl ei a fost răpit și bătut, Betty Stoian a făcut anunțul: ”O să fac...
După ce tatăl ei a fost răpit și bătut, Betty Stoian a făcut anunțul: ”O să fac...

După ce tatăl ei a fost răpit și bătut, Betty Stoian a făcut anunțul! Fiica artistului va face o mare schimbare în viața ei.

 

 

Betty Salam este o femeie împlinită! Prima zi din luna octombrie a fost una extrem de specială pentru familia lui Florin Slam. Fiica lui, Betty, a născut un băiețel perfect sănătos. Micuțul a cântărit 3, 200 kilograme, a avut 51 de centimetri și a primit nota 10 la naștere. Iar acum, vedeta este hotărâtă să facă o mare schimbare. ”Nu m-am obișnuit încă pe tocuri. E greu, după nouă luni. (…) Există o frustrare. Te mai îngrași, te mai schimbi. O să fac o mare schimbare! Vreau să merg la sală aproape zilnic, să bag sală ca lumea. Vreau să mă simt eu bine cu corpul meu, după aceea restul. Îl iau și pe Cătălin la sală. Vacanță, da. Vreau să facă bebe cel puțin un an și să mergem cu toții în Turcia. Facem și botezul în martie. Am vrut să-l facem puțin mai micuț, dar din fericire avem multe cunoștințe și vrem să fie cu toții prezenți. Foarte simplu, cu mulți trandafiri albi”, a povestit Betty Stoian la „Răi da Buni”.

Florin Salam a venit la spital a doua zi
Florin Salam a venit a doua zi la spital să-și vadă nepoțelul. Și asta pentru că el se afla în Israel. Iar la doar câteva ore după ce a primit vestea că a devenit bunic, Florin Salam a făcut un gest surprinzător. Artistul și soția lui, Roxana, au fost botezați în apele Iordanului. Evenimentul emoționant s-a petrecut în timpul unei vizite pe care renumitul cuplu a făcut-o împreună cu finii lor în Israel.N-a fost în prima zi. A doua zi a venit la prima oră la mine la spital. Rămăsese așa mut. Avea foarte mari emoții, era transpirat. L-am văzut mai emoționat ca la nuntă la mine. Era fără reacția, așa, dar în sinea lui cred că a explodat. E foarte bucuros. Ne sună mereu. E foarte bine tatăl meu. Am văzut și eu filmarea pe internet. Am văzut că se întâmplă mai des”, a mai spus Betty Stoian la „Răi da Buni”.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.