Dacă vrea, Simona Gherghe poate DEMISIONA! Cât de mult câștigă soțul vedetei ..

Publicat in National 06 Noiembrie 2018 254 ori
Google+ WhatsApp
Dacă vrea, Simona Gherghe poate DEMISIONA! Cât de mult câștigă soțul vedetei ..
Dacă vrea, Simona Gherghe poate DEMISIONA! Cât de mult câștigă soțul vedetei ..

Prezentatoarea TV Simona Gherghe s-a căsătorit în secret cu Răzvan Săndulescu. Acesta din urmă este consultat politic. Familia celor doi nu are probleme financiare, din ceea ce arată raporturile contabile depuse de acesta la Finanțe.

 

 

 

Cu ce se ocupă soțul Simonei Gherghe
Răzvan Săndulescu este trainer de consultanță politică și consultant politic din anul 2000. Începând cu anul 2011, acesta și administrat propria firmă.

Potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor, citate de Cancan, trei ani la rând, compania acestuia a avut pierderi. Deficitul total a fost de aproximativ 545.000 de lei, adică 120.000 de euro.

În urmă cu trei ani, compania sa a început să aibă profit.În anii care au urmat, afacerile au început să meargă tot mai bine, iar în 2016 s-a consemnat un câştig de 187.123 de lei. În 2017, s-a înregistrat cel mai mare profit, de 305.818 lei. Astfel, în ultimii doi ani de activitate, firma soţului Simonei Gherghe i-a adus acestuia un profit total de 492.941 lei, adică peste 100.000 de euro.

Deși nimeni nu ar fi bănuit, Simona Gherghe s-a căsătorit în secret cu Răzvan Săndulescu, evenimentul fiind unul extrem de restrâns și personal.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office