"Plouă" cu bebeluşi mondeni. A patra vedetă a Antenei, însărcinată

Publicat in National 06 Noiembrie 2018 325 ori
Google+ WhatsApp
"Plouă" cu bebeluşi mondeni. A patra vedetă a Antenei, însărcinată
"Plouă" cu bebeluşi mondeni. A patra vedetă a Antenei, însărcinată

Flavia Mihăşan completează gaşca vedetelor însărcinate. Potrivit informaţiile noastre, vedeta Antenei 1 care are o relaţie, de câteva luni cu Marius Moldovan, ar urma să devină mamă, pentru prima dată.

 

 

Are 32 de ani, un bărbat pe care îl iubeşte alături, de profesie tot dansator, iar totul pare pregătit. Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan, un actor şi un dansator cunoscut în breasla artiştilor, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cîteva luni, iar colega lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil s-ar pregăti deja să devină mămică, pentru prima dată, conform surselor noastre.

La începutul anului 2018, Flavia Mihăşan a fost întrebată de ce nu face un copil, iar ea s-a arătat entuziasmată şi a mărturisit că şi-ar dori un copil, dar timpul nu-i permite. Asistenta tv se plângea în luna ianuarie că a ajuns să mânânce la volanul maşinii, motiv pentru care un copil nu era atunci printre priorităţi. În aceeaşi perioadă, Flavia spusese că abia aşteaptă să cumpere haine pentru copil. Se pare că a reuşit să-şi aranjeze proiectele şi să aibă timp pentru întregirea familiei!

Flavia şi Marius s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, iar câteva imagini surprinse pe scenă demostrează că între ei există mai mult decât o legătură profesională. Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office