Cine este, de fapt, mama Elizei, fiica Adrianei Iliescu! Este o adevărată surpriză

Publicat in National 05 Noiembrie 2018 682 ori
Google+ WhatsApp
Cine este, de fapt, mama Elizei, fiica Adrianei Iliescu! Este o adevărată surpriză
Cine este, de fapt, mama Elizei, fiica Adrianei Iliescu! Este o adevărată surpriză

Adriana Iliescu a ajuns celebră în toată lumea atunci când a devenit cea mai în vârstă mamă din lume. Fosta profesoară universitară avea 66 de ani atunci când a adus-o pe lume pe Eliza, o fetiță pe care și-a dorit-o mulți ani.

 

 

Venirea pe lume a fetiței a fost un adevărat miracol pentru Adriana Iliescu. Chiar dacă aceasta a ținut sarcina timp de 33 de săptămâni apoi a născut prematur, în realitate, Adriana Iliescu nu este mama biologică a Elizei.Iar explicația este cât se poate de simplă. Pentru că Adriana Iliescu era la menopauză, aceasta a făcut mai multe tratamente pentru a ține o sarcină. Însă corpul său nu mai era capabil să producă ovule.

De aceea, echipa de medici care a ajutat-o să aducă pe lume un copil au apelat la fertilizare în vitro. Ovulul și materialul seminal au provenit de la donatori anonimi, iar fosta profesoară a fost doar mamă purtătoare.

„S-au implantat trei embrioni și au prins toți trei la început”, a precizat prof. dr. Marinescu, într-o conferință de presă, imediat ce Eliza s-a născut. Numai că în scurt timp, unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție.

Același lucru s-a întâmplat în săptămâna a 33-a cu al doilea făt, o fetiță. Medicii i-au făcut Adrianei Iliescu imediat cezariana pentru a salva cel de-al treilea bebeluș. Eliza a avut la naștere doar 1,45 kg și a rămas în spital circa două luni”, a anunțat atunci profesorul Marinescu.

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România a ajuns la vârsta de 79 de ani. Fiica sa, Eliza, are 12 ani, iar fosta profesoară universitară face eforturi pentru a-și întreține pensia.

Adriana Iliescu a dezvăluit că are o pensie lunară de aproximativ 2000 de lei și spune că este foarte atentă când vine vorba de cumpărături.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini.

Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.