Schimbare importantă în programul Exatlon. Când se va mai vedea emisiunea la Kanal D

Publicat in National 02 Noiembrie 2018 801 ori
Google+ WhatsApp
Schimbare importantă în programul Exatlon. Când se va mai vedea emisiunea la Kanal D
Schimbare importantă în programul Exatlon. Când se va mai vedea emisiunea la Kanal D

Postul Kanal D a decis să reducă numărul de episoade ale Exatlon, astfel că reality-show-ul se va vedea de patru ori pe săptămână, în loc de cinci. Modificarea în grila de program va intra în vigoare de săptămâna viitoare.Exatlon se va vedea la Kanal D de joi până duminică, începând cu săptămâna viitoare, anunță potrivit unui comunicat al postului de televiziune.

 

 

 

Până săptămâna aceasta, inclusiv, reality-show-ul era difuzat de cinci ori pe săptămână, de miercuri până duminică. Ora la care se difuzează emisiunea va rămâne neschimbată: 19:45.

Miercuri, în locul Exatlon, Kanal D va difuza serialul turcesc Mireasa din Istanbul. Serialul va putea fi văzut de telespectatori de luni până miercuri, de la ora 20:00.Al doilea sezon al Exatlon a început să fie difuzat pe data de 29 august. Încă de la primul sezon, reality-ul a adus un suflu nou pe piața media din România, cu tot ceea ce înseamnă competitia: de la întrecerile pe traseele complexe până la întâmplări în afara jocurilor, precum și emoția meciurilor internaționale.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.