Mesaj fabulos lăsat de Irina, o tânără din Neamț, cu rujul pe capota iubitului ei: "Te iubesk nebunule. Mi-a plăcut când am făcut secs în ..." Continuarea e BOMBA!

Publicat in National 16 Octombrie 2018 2120 ori
Google+ WhatsApp
Mesaj fabulos lăsat de Irina, o tânără din Neamț, cu rujul pe capota iubitului ei:  "Te iubesk nebunule. Mi-a plăcut când am făcut secs în ..." Continuarea e BOMBA!
Mesaj fabulos lăsat de Irina, o tânără din Neamț, cu rujul pe capota iubitului ei: "Te iubesk nebunule. Mi-a plăcut când am făcut secs în ..." Continuarea e BOMBA!

Mesajul de dragoste lăsat de o fată din Piatra Neamț pentru iubitul ei demonstrează, încă o dată, că sentimentele pot fi exprimate în diferite moduri și, mai ales, în diferite locuri. Dacă dragostea există, atunci până și capota mașinii devine suport pentru mesaje sentimentale care transmit bucurie, emoție și ideea că, măcar în teorie, vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Sau până se termină rujul, în cazul de față. Fata în cauză a ținut cu tot dinadinsul să îi transmită iubitului că s-a simțit împlinită nu numai sufletește, ci și sexual. Motiv pentru care a pus mâna pe ruj și a lăsat ”posterității” un mesaj de-a dreptul emoționant. Dragoste să fie, restul nu mai contează!

Te iubesk nebunule”, scrie fata, ”mi-a plăcut când am făcut secs în mașina ta! P.S. Irina”. 

Înainte de Post-Scriptum  este desenată o inimă străpunsă de o săgeată, imagine sugestivă care nu mai are nevoie de alte explicații. Este bine, totuși, că fata s-a și semnat, astfel încât posesorul mașinii nu a avut niciun dubiu în legătură cu autoarea mesajului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.