Adevărul despre abandonul Dianei Sentes de la Exatlon! De asta era ofticată

Publicat in National 11 Octombrie 2018 506 ori
Google+ WhatsApp
Adevărul despre abandonul Dianei Sentes de la Exatlon! De asta era ofticată
Adevărul despre abandonul Dianei Sentes de la Exatlon! De asta era ofticată

Vladimir Drăghia a spus în emisiune că el se aştepta că Diana Senteş să cedeze şi că anumite gesturile ale ei au arătat faptul că nu reuşise să se adapteze şi că îşi dorea foarte mult să ajungă acasă.

 

"Eu de când am văzut-o că dă cu piciorul în mingea aia, ofticată, la duelul cu Simia, mi-am dat seama că voia să plece din concurs. De asta era ofticată, că nu a avut şansa să plece mai repede. Am văzut că nu se simte bine acolo, am văzut că pentru ea fiecare zi e un calvar acolo şi a încercat să supravieţuiască şi nu a mai reuşit la un moment dat. Chiar mi-am dat seama că ea nu se oftica pentru că nu a apucat să lupte, se oftica pentru că nu a avut sansă să plece mai devreme. Abandonul Simiei a însemnat pentru ea cel puţin încă două săptămâni de stat în competiţie",a spus Vladimir Drăghia. 

 

"Exact ce a spus Vladimir mi-a spus şi ea mie. Ea era foarte convinsă că o să joace cu Naomi şi îmi spunea mie 'Abia aştept mâine pentru că oricum Naomi o să mă bată şi plec acasă'. Pentru ea a fost o mare surpriză că m-au nominalizat pe mine a două zi. E exact cum spune Vladimir, nu lipseşte nimic. Îmi spunea 'Eu vreau foarte mult să plec de aici pentru că uite cât sunt de falşi' şi mă bucurăm că nu sunt numai eu aia care spune", a declarat Simia despre decizia Diana Senteş şi gestul facut la duelul cu ea Exatlon. 

 

"Nu ştiam că o să abandoneze. Mă aşteptam să fie un meci în care e eliminat cineva, nu că pleacă aşa. Am auzit că a spus Cosmin că a renunţat datorită neadaptării", a spus Cătălin, fostul Războinic de la Exatlon. 

VIDEO AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office