Imagini șocante: Un adolescent urlă că îl vede pe Satana

Publicat in National 01 Octombrie 2018 349 ori
Google+ WhatsApp
Imagini șocante: Un adolescent urlă că îl vede pe Satana
Imagini șocante: Un adolescent urlă că îl vede pe Satana

Un cititor a sesizat faptul că duminică, 30 octombrie 2018, i-a fost atrasă atenția de urletele disperate ale unui tânăr care cerea ajutor de la prietenul său.

Tânărul se pare că ar fi fost sub influența stupefiantelor, fapt care i-ar fi provocat halucinații făcând-ul să fie terifiat de prezența “Satanei”. și să urle “I-al pe Satana de lângă mine”. În acest timp prietenul acestuia îl ruga să tacă pentru a nu chema vecinii poliția.

Potrivit celor care au asistat la acest incident, se pare că tânărul nu mirosea a alcool.

“Eram în casă și la un moment dat am auzit urlete. Un puști țipa la prietenul lui să îl ia pe Satana de lângă el. După o vreme, mai mulți vecini au coborât să vadă ce se întâmplă și i-am auzit spunând că băiatul nu miroase a băutură și că ar fi drogat”, a povestit cititorul.


Iată mai jos imaginile surprinse în Ploiești în zona Bulevardul Independenței, duminică, 30 octombrie 2018, în jurul orei 17:20:

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office