Alain Delon trece prin momente critice: "Se pregăteşte să moară"

Publicat in International 25 Iulie 2018 1099 ori
Google+ WhatsApp
Alain Delon trece prin momente critice: "Se pregăteşte să moară"
Alain Delon trece prin momente critice: "Se pregăteşte să moară"
Starea de sănătate a lui Alain Delon e îngrijorătoare! „Se pregăteşte să moară”, scrie revista „Lu!” Are probleme grave la şold, dar starea în care e nu permite să fie operat. Durerile lui sunt insuportabile.

Alain Delon (82 de ani) este foarte bolnav. Are dureri îngrozitoare de şold şi numai o intervenţie chirurgicală ar putea să-l salveze. Însă medicul nu poate să-l opereze. I-a făcut investigaţii şi a descoperit o infecţie din cauza căreia nu poate să fie supus intervenţiei chirurgicale. Infecţia provine de la implanturile dentare pe care şi le-a făcut în noiembrie, anul trecut. A descoperit-o însă abia în primăvară, când s-a dus să ceară ajutorul la medic, fiindcă nu mai suportă durerile de şold. De atunci se luptă în zadar să învingă infecţia care i-a făcut ravagii în organism. Alain Delon a mărturisit nu demult într-un interviu că presimte că viaţa lui se apropie de sfârşit.

"Voi părăsi această lume fără regrete. Viaţa nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit”, a spus marele actor. De şase ani starul se luptă cu mari probleme de sănătate. În 2012, a fost operat din cauza unei aritmii cardiace. Doi ani mai târziu, în 2014, abia a reuşit să sune la Urgenţă, cu ultimele puteri, fiindcă era singur acasă. A fost internat în spital şi operat. Însă presa nu a aflat decât că a avut dureri de moarte la spate. Apoi a fost operat din cauza unor probleme la nervii faciali. Fiul lui, Anthony Delon (53 de ani), a spus că celebrul său tată e singur şi nefericit. “Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Viaţa i-a dat totul, frumuseţe, succes. Dar când viaţa îţi dă totul trebuie să şi dăruieşti. Este singur şi nefericit. S-a retras pe domeniul său de la Douchy. Şi-a păstrat lângă el numai câinii”.

Alain Delon a jucat în filme celebre, cum ar fi: “Rocco şi fraţii săi” (1960), “În plin soare” (1960), “Eclipsa” (1962), “Ghepardul” (1963), “Laleaua neagră” (1964), “Samuraiul” (1967), “Pe cuvânt de poliţist” (1985). A fost  căsătorit cu Nathalie Delon, între 1964-1969, căsnicie din care a rezultat Anthony. A mai avut relaţii cu olandeza Rosalie Van Breeman, care i-a născut doi copii, Anouschka (27 de ani) şi Alain-Fabien (23 de ani), cu fotomodelul Nico, mama fiului său, Christian Aaron (55 de ani), cu Mireille Darc şi Romy Schneider. Are o avere de 245 de milioane de dolari. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.