Video şocant! Rechinii devorează o BALENĂ aproape de o plajă faimoasă

Publicat in International 17 Iulie 2018 1091 ori
Google+ WhatsApp
Video şocant! Rechinii devorează o BALENĂ aproape de o plajă faimoasă
Video şocant! Rechinii devorează o BALENĂ aproape de o plajă faimoasă

Un video realizat cu o dronă a capturat imagini cu un grup de rechini care se sărbătoresc devorând o balenă, pe măsură ce plutește aproape de o plajă populară pentru surf. Faimoasa plajă de la Angourie Point, a fost zonă interzisă pentru surferi din cauza acestui eveniment straniu. Cauza morţii balenei nu este cunoscută.

Balena de 12 metri plutea în larg. Videoclipul arată cum rechinii flămânzi se zbat pe coada de balenă moartă, în timp ce plutea fără viață la câțiva metri la nord de faimoasa zonă de surf.

Unul dintre surferi s-a apropiat foarte mult de balenă și a atins un rechin. Moartea balenei este încă necunoscută, dar au existat cazuri similare când rechinii au devorat balene şi tot în această zonă.

VIDEO AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.