Povestea de dragoste dintre un tânăr în vârstă de 19 ani și o bunică în vârstă de 73. S-au căsătorit când el avea 17

Publicat in International 17 Aprilie 2018 1074 ori
Google+ WhatsApp
Povestea de dragoste dintre un tânăr în vârstă de 19 ani și o bunică în vârstă de 73. S-au căsătorit când el avea 17
Povestea de dragoste dintre un tânăr în vârstă de 19 ani și o bunică în vârstă de 73. S-au căsătorit când el avea 17

Gary, în vârstă de 19 ani, și Alemeda Hardwick, în vârstă de 71 de ani, din Maryville, Tennessee, nu căutau dragostea până când nu s-au văzut, pentru prima oară, la funeraliile fiului lui Almeda în iunie 2015. Dar ei s-au îndrăgostit nebunește și acum nu își mai pot lua ochii unul de la altul.

Atunci, Gary, care a fost mereu atras de femeile mai bătrâne, avea inima frântă după o relație cu o femeie în vârstă de 77 de ani. Almeda plângea moartea fiului ei, Robert, stins din viață la 45 de ani din cauza atac de cord.

Ulterior, cei doi s-au întâlnit din nou în septembrie 2015, când Gary se afla lângă mătușa sa, Lisa Harell, care a fost căsătorită cu Robert. Acela a fost momentul în care cei doi s-au îndrăgostit nebunește.

”A fost o comexiune. Era atât de multă chimie între noi. M-am rugat să-mi găsesc sufletul pereche timp de doi ani și eram singură. Nu aveam pe nimeni, iar Dumnezeu mi l-a trimis pe el”, a declarat Almeda.

Gary a spus că atunci când a privit-o în ochi, a știut că ea este aleasă, iar după două săptămâni, el a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el. Almeda avea atunci 70 de ani, iar Gary 17. Astfel, mama lui a fost nevoită să-și dea acordul.

Ziua nunții a fost programată cu șase zile înainte ca Gary să împlinească 18 ani, dar el a afirmat că perioada de așteptare până la nuntă a trecut foarte greu.

După ce au aflat de nuntă, prietenii și rudele celor doi i-au sprijinit și încurajat, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 54 de ani.

”Toată lumea a fost fericită pentru noi. După nuntă, am publicat pe Facebook o fotografie de la eveniment și, evident, toată lumea a fost șocată că m-am căsătorit. Nimeni nu știa că ne întâlnim până când am postat acea fotografie, dar au fost fericiți pentru noi. Nu s-a vorbit despre diferența de vârstă dintre noi. Familiile noastre și prietenii noștri ne susțin”, a declarat Gayry, potrivit Knoxnews.com.

Tânărul Gary nu s-a întâlnit niciodată cu cineva de vârsta lui, afirmă el cu mândrie.

Amenda, care a muncit într-un supermarket, a fost căstorită cu fostul ei soț timp de 43 de ani, până în 2013, când el a murit. Femeiea are trei copii și 8 nepoți. Doi dintre neopoții ei cu vârste de 17, respecitv 22 de ani, trăiesc cu ea și Gary.

IMAGINILE AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.