Kate Middleton, în lacrimi. Astăzi a primit cea mai tristă veste. A MURIT...

Publicat in International 11 Octombrie 2017 471 ori
Google+ WhatsApp
Kate Middleton, în lacrimi. Astăzi a primit cea mai tristă veste. A MURIT...
Kate Middleton, în lacrimi. Astăzi a primit cea mai tristă veste. A MURIT...

Kate Middleton se simte foarte rău din cauza grețurilor matinale, ea suferind de hiperemeza de sarcina,  sarcină toxică. Însă, astăzi, ducesa a primit cea mai tristă veste. A pierdut o persoană foarte dragă, pe care o admira extrem de mult, având un rol important în viața ei.

Ducesa de Cambridge a fost foarte afectată de vestea pe care a primit-o. Bărbatul care a pregătit-o pentru cea mai importantă zi din viața ei, pentru nunta ei cu prințul William, în aprilie 2011, s-a stins din viață la doar 48 de ani. Anthony Gordon Lennox, fost producător BBC, a murit după o luptă scurtă cu boala.

El a pregătit-o pe Kate să-și recite jurămintele de nuntă în fața a 1.900 de invitați și a milioane de telespectatori, învățând-o cum să-și controleze vocea și tehnici de respirație, pentru a vorbi tare și cu încredere. Mai mult, Anthony a fost cel care l-a pregătit și pe fratele lui Kate, James Middleton, să recite pasajele din biblie la nuntă.

Kate Middleton l-a admirat foarte mult pe Anthony

Cei doi s-au descurcat exemplar, în ciuda faptului că James este dislexic. Anthony a devenit un prieten foarte apropiat familiei lui Middleton, dovedind că poate fi un om demn de încredere. El a câștigat admirația lui Kate pentru răbdarea cu care a pregătit-o, dar și cu loialitatea sa, întrucât acesta niciodată nu a dezvăluit în presă detalii din viața soției prințului William. „Anthony Gordon Lennox a murit după o scurtă boală. Un prieten minunat, loial și înțelept. Incredibil de trist și nedrept „, a anunțat și editorul editor George Osborne, de la publicația London Evening Standard.

Kate Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil al ei și al prințului WIlliam. Potrivit presei britanice, ei vor avea tot o fetiță, care se va numi Alice.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office