De necrezut! Finlanda șochează Europa! Cum arată Miss Helsinki

Publicat in International 09 Ianuarie 2017 912 ori
Google+ WhatsApp
De necrezut! Finlanda șochează Europa! Cum arată Miss Helsinki
De necrezut! Finlanda șochează Europa! Cum arată Miss Helsinki

 

Finlandezii au ales-o zilele trecute pe cea mai frumoasă femeie din țara lor. Concursul Miss Helsinki 2017 a fost câștigat de Sephora Ikalaba, singura concurentă din competiție de origine africană.

Presa internațională acuză Finalnda că maniera prin care au ales să fie „politically correct” este absolut deplorabilă.

„În competiție au participat multe femei foarte frumoase și una singură urâtă. Ghiciți cine a câștigat?(…) Oameni din Africa, vă rog să acceptați acest gest compensator pentru sclavia la care ați fost supuși și toate atrocitățile comise de europeni împotriva voastră”, scrie ironic publicația dailystormer.com.

„Nu numai că o africancă a câștigat titlul de Miss Helsinki, dar mai arată și ca un bărbat. Ce naiba se întâmplă cu tine”, Finalda, au scris pe pagina lor de facebook cei de la Generation Europa.

Finlanda este recunoscută pentru femeile frumoase blonde, astfel că atribuirea unui titlu de regină a frumuseții a acestei țări unei femei de origine africană care nu a impresionat atât de mult prin fizicul ei, a luat prin surprindere pe toată lumea. Sute de postări pe facebook au avut acest subiect de dezbatere.

miss-helsinki1

miss-helsinki-2

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office