MARIAH CAREY, concert-dezastru în noaptea dintre ani! Ce s-a întâmplat atunci când artista a început să cânte

Publicat in International 01 Ianuarie 2017 2261 ori
Google+ WhatsApp
MARIAH CAREY, concert-dezastru în noaptea dintre ani! Ce s-a întâmplat atunci când artista a început să cânte
MARIAH CAREY, concert-dezastru în noaptea dintre ani! Ce s-a întâmplat atunci când artista a început să cânte

Cântăreaţa americană Mariah Carey, în vârstă de 46 de ani, a susţinut în noaptea de Anul Nou unul dintre cele mai dezastruoase recitaluri din cariera sa, în Times Square din New York, unde o serie de defecţiuni tehnice au dezvăluit faptul că a făcut playback.

Mariah Carey a încheiat 2016 într-o manieră dezamăgitoare, după ce nu a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit momentul artistic din cauza unor defecţiuni tehnice, dar şi pentru că nu a putut cânta live astfel încât să salveze situaţia. Mariah Carey a susţinut ultimul show înainte de miezul nopţii în cadrul „Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest“, transmis de postul ABC. Diva a încercat fără succes să atingă notele hitului său „Emotions“, după ce în urma unei defecţiuni tehnice publicul a remarcat faptul că făcea playback. Problemele au continuat şi pe parcursul melodiei „We Belong Together“, iar în timp ce înregistrarea rula, artista a renunţat să mai cânte.

Stând nemişcată, cu o mână în şold, în timp ce muzica se auzea, Carey a spus publicului că nu a fost făcută o probă de sunet adecvată pentru recitalul ei. „O să cântăm“, a adăugat ea. Vedeta nu a putut însă să atingă notele şi, aparent, uitase versurile. „Am ratat câte ceva, dar este ceea ce este“, a spus ea. „Să lăsăm publicul să cânte“, a mai afirmat. La final, publicul a aplaudat-o. „Asta a fost...uimitor“, a spus cântăreaţa în mod ironic, notează ziarul Adevărul.


A părut că lucrurile s-au remediat odată cu „We Belong Together“, însă o altă problemă s-a ivit. Mariah Carey s-a oprit din cântat, iar înregistrarea a continuat. „Nu va fi mai bine de atât“, a spus ea şi a părăsit scena.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office