Românii care l-au înnebunit pe GIANLUCA VACCHI! Când aude melodia lor, milionarul nu se mai oprește din dansat! VIDEO

Publicat in International 23 Septembrie 2016 8692 ori
Google+ WhatsApp
Românii care l-au înnebunit pe GIANLUCA VACCHI!  Când aude melodia lor, milionarul nu se mai oprește din dansat! VIDEO
Românii care l-au înnebunit pe GIANLUCA VACCHI! Când aude melodia lor, milionarul nu se mai oprește din dansat! VIDEO

Faimosul milionar italian şi guru de lifestyle şi fitness, Gianluca, face furori nu doar cu fizicul şi mişcările sale de dans, dar şi cu vestimentaţia atrage admiraţia femeilor. Deşi are deja 48 de ani, iar părul său blond începe tot mai evident să fie grizonat, Gianluca este considerat un adevărat fashionist.

Milionarul excentric a devenit o senzaţie pe internet datorită filmuleţelor de pe contul lui de Instagram în care apare dansând fie de unul singur, fie alături de superba sa soţie, Georgia. Însă, în urmă cu puţin timp, milionarul a repostat o serie de videoclipuri postate pentru prima dată în anul 2013, atunci când a şi creat contul. Supriză însă, într-unul dintre ele, Gianluca dansează pe melodia unor... români!

Românii care l-au înnebunit pe GIANLUCA VACCHI! Când aude melodia lor, milionarul nu se mai opreşte din dansat! VIDEO

Piesa pe aparţine celor de la trupa Fly Project, iar ţinuta abordată de milionar este exact aşa cum este şi personalitatea lui: excentrică! Chiar dacă în ultimele două luni a avut de suferit din cauza unor infecţii bacteriene care i-au pus viaţa în pericol, acum Gianluca a revenit acasă, recuperându-se cu succes alături de iubita lui soţie.

My first dances on Insta...2013... #gvlifestyle

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.