Divorț imediat după nuntă. "N-am recunoscut-o fără machiaj. Am crezut că mi-a intrat un hoț în casă"

Publicat in International 03 August 2015 3139 ori
Google+ WhatsApp
Divorț imediat după nuntă. "N-am recunoscut-o fără machiaj. Am crezut că mi-a intrat un hoț în casă"
Divorț imediat după nuntă. "N-am recunoscut-o fără machiaj. Am crezut că mi-a intrat un hoț în casă"

Un mire algerian a divorțat de mireasă în dimineața imediat următoare nunții, acuzând-o de înșelăciune în privința aspectului fizic. Bărbatul a dat-o în judecată pentru că nu arăta la fel de frumos ca înainte de nuntă.

 

Mirele, care pretinde 20.000 dolari daune morale, a declarat instanței că a fost șocat când s-a trezit de dimineață și și-a văzut soția atât de diferită, încât i-a fost imposibil s-o recunoască.. Mirele a jurat în instanță că și-a confundat nevasta cu un hoț care a venit să fure din apartament.

"I-am spus judecătorului că nu am putut să-mi recunosc soția după ce s-a spălat de machiaj. M-a înșelat, pus și simplu. Și-a umplut fața cu machiaj înainte căsătorie, n-am văzut-o niciodată fără. Arăta foarte frumos, atractivă, înainte de căsătorie, dar când m-am trezit de dimineața am avut un șoc și chiar am vrut să sun la poliție. Nu era în pat lângă mine, am presupus că e la duș. M-am dus în bucătărie și am dat peste o femeie care-mi cotrobăia în dulap. Am strigat la ea și când s-a uitat la mine, n-am recunoscut-o. M-am speriat, credeam că-i vreun hoț", a declarat bărbatul în instanță.

Mirele cere 20.000 de dolari pentru toată suferința sa psihologică.

Divorț imediat după nuntă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.