Ucigasa de jumatate de tona a slabit si arata bestial. Uite cum arata acum, dupa ce a pierdut 80% din greutate

Publicat in International 02 August 2015 1754 ori
Google+ WhatsApp
Ucigasa de jumatate de tona a slabit si arata bestial. Uite cum arata acum, dupa ce a pierdut 80% din greutate
Ucigasa de jumatate de tona a slabit si arata bestial. Uite cum arata acum, dupa ce a pierdut 80% din greutate

Mayra Rosales a fost supranumita "Cea mai grasa femeie a planetei", atingand greutatea incredibila de 500 de kilograme. Pentru a scapa de titlul nedorit, a luat decizia de a slabi drastic. CU multa motivare si autocontrol, a demonstrat ca poate face orice, reusind sa 'evadeze' din trupul care o tinea prizoniera in pat.

 



In urma cu cativa ani, ea a fost acuzata ca si-a ucis nepotul, insa politistii au demonstrat ca vina ii apartinea surorii ei. Chiar si asa, Mayra a ramas cu porecla de "ucigasa de jumatate de tona".

Din cauza greutatii, ea nu se putea misca, nu se putea spala si nu se putea imbraca. Avea nevoie de ajutor permanent. Doctorii care s-au aratat dispusi sa o trateze au ajuns la concluzia ca ea nu va putea slabi niciodata prin sport, deoarece nu se poate misca. Au apelat la o operatie chirurgicala, eliminandu-i o buna parte din grasimea din corp.

Ulterior, cand si-a recapatat mobilitatea, femeia a inceput un regim alimentar si un program estric de exercitii fizice.

Dupa 6 ani de lupta, 11 operatii, inclusiv un bypass coronarian, diete si exercitii fizice, femeia arata mult mai bine, dar e hotarata sa slabeasca si mai mult. Iata cum arata ea acum:

 

Mayra Rosales a fost supranumita "Cea mai grasa femeie a planetei", atingand greutatea incredibila de 500 de kilograme. - See more at: http://www.kanald.ro/ucigasa-de-jumatate-de-tona-a-slabit-si-arata-bestial-c2a0-uite-cum-arata-acum--dupa-ce-a-pierdut-80-din-greutate_54036.html#sthash.trP255QD.dpuf

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.