Femeia-vampir exista! Uite cum reactioneaza pielea ei cand e atinsa de razele soarelui

Publicat in International 19 Aprilie 2015 969 ori
Google+ WhatsApp
Femeia-vampir exista! Uite cum reactioneaza pielea ei cand e atinsa de razele soarelui
Femeia-vampir exista! Uite cum reactioneaza pielea ei cand e atinsa de razele soarelui

Lorraine, mama a patru copii, spune ca alergia la razele soarelui de care sufera o transforma intr-un adevarat vampir. De fapt, ea sufera de o boala, Protoporfiria eritropoetica, din cauza careia radiatiile ultraviolete ii ard pielea, care devine iritata i se umfla.

 

Din cauza bolii, trebuie sa fie complet acoperita cand iese din casa, deoarece chiar si o doza mica de lumina solara pe pielea ei ii provoaca dureri. Vara, orice sarcina obisnuita pentru majoritatea oamenilor, cu mar fi cumparaturile sau condusul copiiilor la scoala, devine un chin.

"Cel mai greu e dimineata, cand rasare soarele. Trebuie sa ma grabesc si sa trag draperiile si sa am un ventilator pornit, pentru ca orice caldura e dureroasa", a marturisit ea. Lorraine a fost diagnosticata cu aceasta boala incurabila la varsta de 9 ani. Boala e declansata de acumuarea unui compus chimic, protoporfirin, in sange. Acesta absoarbe energia solara si declanseaza o reactie chimica ce dauneaza testutului incojurator.

Cercetatorii au pus la punct un medicament experimental, despre care spun ca va oferi bolnavilor o sansa la viata normala. "O sa ma lupt petru asta. Am suferit mult si am trecut prin multe. Trebuie sa existe un tratament", a spus Lorraine.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.