AVERTISMENT TERIBIL despre particula lui Dumnezeu. Nu se poate!!

Publicat in International 07 Septembrie 2014 1156 ori
Google+ WhatsApp
AVERTISMENT TERIBIL despre particula lui Dumnezeu. Nu se poate!!
AVERTISMENT TERIBIL despre particula lui Dumnezeu. Nu se poate!!

"Alunecoasa" particulă a lui Dumnezeu, pe care oamenii de ştiinţă au descoperit-o în 2012, ar putea distruge Universul. Sumbrul avertisment a fost dat de nimeni altul decât de cunoscutul fizician Stephen Hawking.

 

 

Particula lui Dumnezeu, sau bosonul Higgs, aşa cum mai este cunoscută, ar putea provoca o prăbuşire a timpului şi a spaţiului şi nici măcar nu vom avea timp să reacţionăm, a declarat fostul profesor de matematică de Cambridge, scrie Libertatea.ro.

 
 

 

Particula lui Dumnezeu, despre care se spune că dă formă şi mărime materiei, ar putea cauza un vid catastrofal, dacă oamenii de ştiinţă ar supune-o unor procese agresive.

 

La rândul lor, oamenii de ştiinţă îl contrazic pe Hawking răspunzând că nu se pune problema unui asemenea experiment, întrucât nu există un accelerator suficient de mare în care să se desfăşoare astfel de teste.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.