COCA-COLA a lansat O NOUĂ BĂUTURĂ Vezi aici >>

Publicat in International 04 Septembrie 2014 1556 ori
Google+ WhatsApp
COCA-COLA a lansat O NOUĂ BĂUTURĂ  Vezi aici >>
COCA-COLA a lansat O NOUĂ BĂUTURĂ Vezi aici >>

Coca-Cola a prezentat în Belgia noua sa marcă de băuturi răcoritoare, "Finley", cu care vrea să-i cucerească pe cei cu gusturi ceva mai elevate.

 

 

Finley

 

Coca Cola a prezentat la Anderlecht, în Belgia, noua sa marcă, denumită "Finley", care va fi disponibilă pe această piaţă ăncepând din 2 septembrie. Disponibilă din primăvară doar în Franţa, gama "Finley" este asemănătoare cu apa tonică, dar băutura este aromatizată (gust de fructe), foarte puţin carbogazificată şi săracă în calorii. În loc de zahăr, s-a folosit stevia, un îndulcitor din plante.

 

"Finley a fost creată pentru cei de 30 de ani şi pedste, care au gusturi mai rafinate" a spus un purtător de cuvânt al Coca Cola.

 

Trei ani au cercetat cei de la Coca-Cola piaţa din Belgia, înainte de a lansa produsul. 2.500 de consumatori au încercat băutura şi şi-au spus părerea, înainte ca noua băutură să fie lansată pe piaţă.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.