VIDEO. SEX pe internet în anii '90

Publicat in International 01 August 2014 1175 ori
Google+ WhatsApp
VIDEO. SEX pe internet în anii '90
VIDEO. SEX pe internet în anii '90

Cu numai un sfert de veac în urmă, deşi pare incredibil, internetul era un cu totul alt loc sub soare. Cumpărăturile online era o călătorie misterioasă cu cartea de credit prin bazele de date ale serverelor aproape nesecurizate, muzica era livrată în format MIDI iar urmărirea unui clip video, un vis aproape de neatins...

 

 

Dar, ca oriunde în istoria umanităţii, chiar şi din internetul acelor ani, nu putea lipsi SEXUL! Şi chiar dacă mai bine-l făceai, decât să stai câte o zi întreagă să se termine download-ul, exista şi posibilitatea de a descărca materiale pornografice.

 

Deşi totul părea potrivnic, în ciuda tuturor dificultăţilor, programul de chat oferit de  Microsoft chiar reuşea să unească libidourile înfierbântate ale persoanelor, nu neapărat de sexe diferite, doritoare de sex virtual.

 

Pentru a vă face o idee clară despre cum se făcea sex online în anii '90, din fericire, Found Footage Festival a scos la iveală clip video, convertit de pe o casetă VHS, ; care e aproape sigur un fals, şi care în care este descrie în detalii cât se poate de ciudate pentru vremurile actuale cum în stilul anului 1997 reuşeai să te "împerechezi" cu cineva pe internet. Mai presus de şarm şi imaginaţie, aveai musai nevoie de un fax-modem!

 

Amuzant, nu? Dar, oare îşi mai aduce aminte cineva cum era să trăieşti în vremuri atât de inocente?

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.