DELIR! CUM URCĂ SEXOASA asta SCĂRILE NU O FACE NIMENI! | VIDEO =))))))))

Publicat in International 31 Iulie 2014 1325 ori
Google+ WhatsApp
DELIR! CUM URCĂ SEXOASA asta SCĂRILE NU O FACE NIMENI! | VIDEO =))))))))
DELIR! CUM URCĂ SEXOASA asta SCĂRILE NU O FACE NIMENI! | VIDEO =))))))))

Modul cu totul inedit în care a urcat scările o tânără sexy la un eveniment a atras privirile tuturor celor prezenţi.

 
 
 

Tânără, cu părul lung, pe tocuri cui şi îmbrăcată într-o rochie de un alb imaculat, strânsă bine pe formele perfecte - o apariţie de vis la un eveniment din străinătate.

Cu toate acestea, respectiva domnişoară nu a atras atenţia cu fizicul ei de infarct, ci cu felul cu totul neobişnuit în care a urcat scările.

Fie din cauza rochiei, foarte mulate, fie din cauza unei probleme la picior, tânăra abia a urcat scările de la intrarea în clădirea unde a avut loc evenimentul.

Nu a putut merge drept, ci a fost nevoită să păşească într-o parte. Urcatul scărilor s-a dovedit a fi o treabă dificil de executat de domnişoara respectivă, la un moment dat ea având nevoie de ajutorul unei femei pentru a reuşi să calce treaptă cu treaptă fără riscul unui accident.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.