ŞOCANT! CUM ARĂTA PROSTITUATA cu TREI PICIOARE şi DOUĂ VAGINE? IMAGINI care îţi vor da FIORI!

Publicat in International 26 Iulie 2014 Actualizat: 26 Iulie 2014 4134 ori
Google+ WhatsApp
ŞOCANT! CUM ARĂTA PROSTITUATA cu TREI PICIOARE şi DOUĂ VAGINE? IMAGINI care îţi vor da FIORI!
ŞOCANT! CUM ARĂTA PROSTITUATA cu TREI PICIOARE şi DOUĂ VAGINE? IMAGINI care îţi vor da FIORI!

Unul dintre cele mai şocante persoanje care au rămas în istoria anomaliilor medicale este Blanche Dumas. Femeia, originară din Martinique, este singura curtezană din lume care avea trei picioare şi două vagine.


Blanche s-a născut pe insula Martinique, în anul 1860, dintr-un tată francez şi o mamă metisă. La vârsta de 25 de ani, femeia a şocat medicina, după ce s-a descoperit că aceasta avea un al treilea picior în dreptul vaginului.

 

Prostituata avea un pelvis mai mare decât al femeilor normale, două vezici urinare, dar şi două vagine, motiv pentru care aceasta avea şi un libidou crescut. Tocmai de aceea, Blanche a decis, atunci când a ajuns în Paris, să se prostitueze.

 

Conform datelor din studiul Anomalii şi Curiozităţi ale Medicinei, al treilea picior al lui Blanche nu avea talpa flexibilă, dar aceasta îl putea mişca din genunchi.

 

 
 

Blanche a întâlnit în aceeaşi perioadă, potrivit thehumanmarvels.com, varianta ei masculină, căreia i-ar fi propus o partidă de sex. Juan Baptista Dos Santos, care era un bărbat cu trei picioare şi două penisuri, a trecut prin aşternuturile tinerei, experienţă pe care tânărul a povestit-o cu plăcere.

 

"Avea două vagine perfect dezvoltate, ambele simţind egal senzaţiile. Apetitul său sexual era extrem de mare şi am făcut sex în ambele vagine", povestea în ziarele din acea perioadă Dos Santos.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.