Cum fac sex VIRGINELE prin haine. Efectul uimitor descoperit de medici | VIDEO

Publicat in International 14 Iulie 2014 2281 ori
Google+ WhatsApp
Cum fac sex VIRGINELE prin haine. Efectul uimitor descoperit de medici | VIDEO
Cum fac sex VIRGINELE prin haine. Efectul uimitor descoperit de medici | VIDEO

De cele mai multe ori, mângâierile sunt mult mai excitante decât o partidă propriu-zisă de sex. Mai ales, în cazul celor care doresc să îşi păstreze virginitatea. Cel puţin aceasta este părerea sexologilor.

 

 

Britanicii au şi denumirea pentru acest “lucru”: petting (termen englezesc pentru alintat, giugiulit, pipait…). Termen folosit atunci cand partenerii doar se ating. “Totul este fără act sexual, partenerii având voie doar să se atingă, să se redescopere unul pe celalalt, să devină dezinhibaţi, să îşi cunoască trupurile, să devina mai liberi în atingeri, să îşi descopere preferinţele erotice”.

 

Doresc să rămână intacte

 

 
 

Potrivit psihologilor britanici, mai ales cele care doresc să îşi păstreze virginitatea preferă această “tehnică”: “Preferă să mângâie faţa iubitului, părul, îi ating “stângaci” zonele erogene, consideră că este mai incitant atunci când totul se întâmplă fără să se dezbrace, prin haine! Şi femeile cu experienţă în petting ajung mai des şi mai uşor la orgasm decât cele care nu au cunoscut acest joc sexual”.

 


În general, specialiştii în terapia de cuplu spun că “sexul prin haine, fără penetrare, este cel mai comun dintre toate tipurile de sex. Este ideal pentru cuplurile care vor un alt tip de orgasm. Sunt o multime de lucruri obraznice pe care le poţi face, chiar dacă nu ai renunţat de tot la vestimentaţie. Unele persoane preferă să facă dry sex decât sex normal, în special fetele virgine, care doresc să rămână intacte până la căsătorie sau care nu cred că este momentul potrivit pentru începerea vieţii sexuale. Este o decizie personală şi nu trebuie neapărat văzută ca pe o versiune învechită şi prăfuită pentru a-ţi stimula simţurile. Trecerea de la “haină pe haină” la “piele pe piele” poate fi destul de excitantă şi poate duce foarte repede la un orgasm de zile mari”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.