99 DE ZILE - FARA FACEBOOK!!! REZISTI? UITE CE PRIMESTI

Publicat in International 11 Iulie 2014 961 ori
Google+ WhatsApp
99 DE ZILE - FARA FACEBOOK!!!  REZISTI? UITE CE PRIMESTI
99 DE ZILE - FARA FACEBOOK!!! REZISTI? UITE CE PRIMESTI

Un studiu online interesant cu numele de 99 de zile de libertate, iniţiat de o companie de marketing, vă provoacă să staţi fără Facebook.

 

 

În urmă cu câteva săptămâni, oficialii Facebook au recunoscut că au făcut un experiment social pentru influenţarea stării de spirit a 700.000 de utilizatori ai reţelei sociale. Joaca Facebook cu sentimentele internauţilor se realiza prin filtrarea după cuvinte cheie a postărilor care le apăreau acestora în News Feed.

 

Deşi se mai dezbate în continuare legalitatea respectivului gest al companiei americane, au început să apară online mai multe forme de protest față de acțiunile gigantului. Una dintre acestea a fost făcută publică zilele trecute de o companie de marketing şi se ascunde în spatele titlului ,,99 Days of Freedom”.

 

Cele 99 de zile de libertate constau, în egală măsură, într-o provocare şi un studiu. Practic, realizatorii experimentului vor să afle dacă veţi fi mai fericiţi fără să intraţi pe Facebook. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.